Brugerdiskussion:Asger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

For at skrive en ny besked til Asger klik her.

For en oversigt over arkiverede diskussioner og indlæg klik her.

Bureaukrat[rediger kildetekst]

For ikke at skabe støj i tråden Wikipedia:Landsbybrønden/Tidsbegrænsning, spøger jeg dig her. Du skrev: "En bureaukrat kan ikke af egen drift udpege en anden bureaukrat. Der skal først opnås konsensus". Når jeg læser Wikipedia:Bureaukrater#Hvordan bliver jeg bureaukrat?, så ser jeg ikke Wikipedia:Ansøgning om bureaukratstatus som et krav, blot som en mulighed. Så kender du til andre regler, der hindre at en bureaukrat af egen drift kan udpege en anden bureaukrat?--Kjeldjoh (diskussion) 3. dec 2019, 15:38 (CET)

Tak for din besked Kjeld. Jeg kan godt se, hvad du mener med blot en direkte ordlydsfortolkning, men jeg fortolker siden sådan, at der ingen politik er om formelle krav til ansøgeren, udover at denne skal være administrator. Samme afsnit forsætter også med "Ansøgning om bureaukratadgang sker på anmodning om bureaukratstatus", og set i sammenhæng med, at praksis på dawiki er, at der først tildeles rettigheder når der er enighed, er så fast etableret, at det er at betragte som en grundsætning, kan jeg ikke nå til det resultat, at en bureaukrat kan udpege en anden bureaukrat ex officio. Der må derfor foreligge en ansøgning, hvori der er opnået konsensus om vedkommende før denne kan blive udpeget som bureaukrat. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 3. dec 2019, 15:59 (CET)
Tak for svar. Du har nok ret i at det vil være den almindelige fortolkning af afsnittet.--Kjeldjoh (diskussion) 3. dec 2019, 16:21 (CET)
Den sproglige uklarhed skyldes, at siden hovedsageligt er forfattet for længe siden, og flere gamle politikker trænger desværre til at blive pudset af, så det afspejler praksis. Mbh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 3. dec 2019, 16:42 (CET)


Nyheder for januar 2020[rediger kildetekst]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 1 - udgivet 12. januar 2020

Virus - er du skrankepave?[rediger kildetekst]

Se mit svar på diskussion:Virus mvh. Drlectin (diskussion) 6. mar 2020, 23:04 (CET)

Fire minutter efter...[rediger kildetekst]

Hej Asger. Jeg har bedt dig om en forklaring på din rolle(model) som administrator på Wikipedia. Det kommer af din anklage om “signatursvindel”, som alle fornuftige mennesker kan se, ikke har gang på jord. Men du havde jo åbenbart også kun få sekunder til at lave “action”. Administratorer skal åbenbart skyde både lavt og højt. Forklaring på din rolle her. --87.49.45.108 15. mar 2020, 01:46 (CET)

din adfærd som administrator er problematisk, når du ikke har evner eller interesse til at være grundig. Blokering er altid det nemmeste, hvis man ikke magter opgaven. Men det gavner sjældent sagen. --87.49.45.108 15. mar 2020, 02:01 (CET)
Den eneste der ikke er grundig her er dig. Din grad af grundighed er på et lavt plan, idet du henviser til andre brugeres påstande uden at forelægge links eller andet, der kan belyse, at disse påstande skulle være fremført af bemeldte brugere. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 15. mar 2020, 02:05 (CET)

Du finder svaret andetsteds. --87.49.45.108 15. mar 2020, 02:07 (CET)

og anklage mig for “signaturfusk”, kræver i sig selv en sanktion. Du skal stramme op, for at undgå at falde i “hullet”, hvor flere andre befinder sig. Ren respekt og godt råd. --87.49.45.108 15. mar 2020, 02:12 (CET)

Appel om ophævelse fra Rosenquist[rediger kildetekst]

Hej Asger. Jeg ved ikke med dig, men umiddelbart lader denne appel udelukkende til at være trolleri, der har til formål at spilde vores tid.

Emailen til Steenth er vist en god indikation. Jeg vil foreslå at blokere ham igen og konstatere at han har forspildt sin chance.

Da jeg ikke kan forestille mig at der nogensinde er noget, der ændrer sig, ser jeg ingen grund til at han skal have yderligere muligheder, hverken næste år eller senere.

Han skal ikke gamble systemet på denne måde. mvh KnudW (diskussion) 20. jul 2020, 11:08 (CEST)

Hej Knud, tak for din besked. Det bliver meget vel også konklusionen på diskussionen. Som en sidenote kan jeg oplyse, at Pugilist har genindsat den fulde blokering efter brugerens misbrug. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. jul 2020, 14:23 (CEST)

We sent you an e-mail[rediger kildetekst]

Hello Asger,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)

Hurtig vurdering af artikel[rediger kildetekst]

Hej Asger. Jeg har den sidste halvanden uges tid arbejdet på domssamling, og synes selv den ikke længere er en stub. Kan du kigge på den og be/afkræfte min vurdering? -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 28. jan 2021, 18:35 (CET)

Hej Matthias, jeg er helt enig og har fjernet stubben. Godt arbejde! Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. jan 2021, 15:37 (CET)