Brugerdiskussion:Asger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

For at skrive en ny besked til Asger klik her.

For en oversigt over arkiverede diskussioner og indlæg klik her.

Nyheder for maj 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2018

Waldemar Mørk[redigér wikikode]

Hej Asger. Jeg forstår selvfølgelig, at du var nødt til at fjerne mit opslag, hvis det ikke opfyldte kriterierne. Vil bare lade dig vide, at det som sådan ikke var et oprigtigt opslag, men mere blot en sjov gave til en ven, der snart har fødselsdag.

Hvis du har nogen mulighed for at sende det tilbage til mig, må du meget gerne gøre det, da det kunne være sjovt at have selv.

Mange tak ;) Mads Bønnelykke

Hej Mads Bønnelykke. Tak for din besked og tillykke til din ven :-) Wikipedia er ikke lige stedet til den slags spøjse indslag, men du kan se selve teksten du har skrevet i historikken her og gemme den for dig selv, hvis du har lyst til det. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 22. maj 2018, 21:45 (CEST)

UA[redigér wikikode]

Hej Asger. Tak for det nye forslag. Du skriver her, at du også stemmer på en anden artikel, men det er vist smuttet. :-) Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. maj 2018, 22:38 (CEST)

Du har ganske ret gode Arne (Amjaabc). Tak for at gøre opmærksom på det. Jeg har stemt nu :-) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 27. maj 2018, 22:42 (CEST)

Administratorstatus[redigér wikikode]

Hej Asger, du har hermed fået tildelt administratorstatus. Som du ved, er der vejledning på Wikipedia:Administratorer, og ellers skal du bare spørge, hvis du er i tvivl om noget. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 1. jun 2018, 22:57 (CEST)

Hej Kaare. Tusind tak skal du have. Jeg har læst en del op på administratorvejledninger de sidste par dage, men kigger lige igen en ekstra gang :) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 1. jun 2018, 22:58 (CEST)
🎉 Tillykke med de nye værktøjer. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 1. jun 2018, 22:59 (CEST)
Mange tak InsaneHacker :) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 1. jun 2018, 23:07 (CEST)
Kommer bare lige forbi for at sige tillykke med dine nye værktøjer 🌹 --Zoizit (diskussion) 3. jun 2018, 15:43 (CEST)
Tak skal du have Zoizit! Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 3. jun 2018, 15:45 (CEST)

Småkage som tillykke[redigér wikikode]

Kære Asger. Stort tillykke med administratorflaget. Du får lige en småkage af mig som tillykke, for det har du fortjent. Jeg glæder mig til at se dine adminhandlinger i fremtiden - jeg tror du vil få meget gavn af flaget. Mange kærlige hilsener EeveeSylveon 2. jun 2018, 07:39 (CEST)


Mange tak skal du have EeveeSylveon :-D Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 2. jun 2018, 09:09 (CEST)

Nyheder for juni 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juni 2018

Mount Eden[redigér wikikode]

Slet lige chikanen! mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jun 2018, 14:36 (CEST)

@PerV: hermed gjort. Tak for besked! Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 6. jun 2018, 14:38 (CEST)
Brugeren er endvidere blokeret i en måned. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 6. jun 2018, 14:39 (CEST)
Det så jeg - fint; men eftersom du ikke umiddelbart slettede chikanen, tænkte jeg du kunne have overset det, derfor fik du et spark Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jun 2018, 14:42 (CEST)
Og tusind tak for det :D Jeg havde opdaget noget af brugerens hærværk, men ikke lige den side, så det var et helt velfortjent spark ;-) Mvh.
Jeg håber ikke, jeg sparkede for hårdt, du skulle jo nødigt få en skade, så tidligt efter du blev adm. Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jun 2018, 14:49 (CEST)

Slettelse af SYNARs wiki-side[redigér wikikode]

Hej Asger,

Jeg vil meget gerne have svar på hvorfor vores wiki-side omkring vores computerspils hold, SYNAR, er blevet slettet? Vi vil oprigtigt gerne have en Wikipedia side oppe at køre, da vi også får spørgsmål fra adskillige personer over internettet om hvem vi er osv. Grundet vores store fanbase vil en Wikipedia-side gøre det lettere for både os og andre computerspillere.

Venlig hilsen Nikolaj (skrev SYNARcigaretten (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Wikipedia har retningslinjer for hvornår et emne er nævneværdigt. Se WP:Kriterier for artikler og relaterede sider. Et nystiftet eller relativt ukendt esport/gaminghold er ikke kendt nok til at have deres egen artikel. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 19. jun 2018, 23:41 (CEST)
[redigeringskonflikt]  :Hej Nikolaj. Artiklen var noget svær at læse. Det fremgik for mig ikke klart, hvad den egentlig handlede om. Desuden lykkedes det mig heller ikke at finde noget om SYNAR via Google. Har du nogle kilder, der beskriver jeres hold? Wikipedia har nemlig visse kriterier for, hvornår noget er notabelt, og det er grundlæggende, at der skal være opnået resultater på nationalt niveau. Det kan du læse mere om på Wikipedia:Kriterier for artikler. Desuden bør man ikke skrive om sig selv, sin arbejdsplads eller forening, da vores erfaring desværre viser, at man har svært ved at vurdere relevans og neutralitet, hvilket du kan læse mere om her. Man bør lade uafhængige skribenter skrive en artikel udfra uafhængige kilder når de finder et givent emne interessant. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 19. jun 2018, 23:51 (CEST)

2.107.49.122[redigér wikikode]

Der kom du mig lige i forkøbet. Jeg er en sur gammel mand, der ikke forstår ungdommen, så det kostede dem en blokering. Feel free til at revurdere situationen. Mvh KnudW (diskussion) 21. jun 2018, 21:17 (CEST)

Hehe Knud det går nok med det. Ud fra IP'ens historik er det vel fint nok. Kan måske godt ske jeg er lidt blødsøden, men ofte synes jeg bare, at de lige synes det snapchat-pjat er sjovt en gang eller to og så er de hurtigt væk igen :-) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 21. jun 2018, 22:09 (CEST)

Helloworld[redigér wikikode]

Hmm... Mvh KnudW (diskussion) 28. jun 2018, 23:41 (CEST)

Ja det ser ikke kønt ud. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 28. jun 2018, 23:56 (CEST)
Hej Knud. Jeg har ændret blokering til et halvt år af brugeren og har sendt forvalterne en anmodning om global blokering, som indtil videre har medført en uendelig blokering på meta. Jeg afventer stadig svar fra forvalterne vedr. global blokering. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. jun 2018, 19:33 (CEST)
Hej igen KnudW. Jeg er netop blevet informeret om, at brugeren er blevet uendeligt globalt blokeret på alle Wikimedia-projekter. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. jun 2018, 19:40 (CEST)

Nyheder for juli 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2018

Sprogbrug[redigér wikikode]

Hej Asger

Jeg kan se at du har noteret artiklen om Cecilie Eriksen for kilder og sprogbrug. Jeg læste på Wikipedia at kilder kunne foregå både med afsnit i bunden eller med henvisninger som del af teksten (de små tal). Hvis det vurderer at det er nødvendigt med henvisningerne indlagret i teksten vil jeg naturligvis gøre det - jeg skal bare lige have lagt lidt arbejde i at finde ud af hvordan :).

Mht til kommentarer om sprogbrug så vil jeg sætte pris på en præcisering i forhold til hvor/hvordan du synes at sprogbruget trænger til en kærlig hånd - så vil jeg forsøge at gøre det :)

På forhånd tak :) (skrev Ellerkaer (diskussion • bidrag) 9. jul 2018, 15:38. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Ellerkaer. Påstande som "" med hendes families store opbakning" er problematiske, da det sproget ikke er naturligt og påstanden i øvrigt vil være svært at kildeangive. Superlativer som f.eks. "bedste" tegner et "skønmaleri" og bør helt fjernes. Omvendt skal der heller ikke stå dårlige ting. Fremstillingen af hende skal blot være neutral. Se også gerne stilmanualen. Angående kildeangivelser direkte i teksten, er det ekstra vigtigt vedr. nulevende personer. Det kan du læse om på WP:BLP. Skriv gerne, hvis du har flere spørgsmål :-) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 9. jul 2018, 20:50 (CEST)

hejsa asger. du sletta min artikkel som jeg brukte flera timar på (skrev Krangle.Rupert.BrunOgTøff (diskussion • bidrag) 9. jul 2018, 20:38. Husk at signere dine indlæg.)

Hej. Wikipedia skal ikke bruges til fjollerier. Vær desuden opmærksom på, at det her er dansk Wikipedia og indholdet derfor skal være på dansk, ikke norsk. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 9. jul 2018, 20:54 (CEST)

Hjælp:Teknisk forum[redigér wikikode]

(Sorry for writing in English.) Hi! Since you added Hjælp:Teknisk forum to the technical village pumps distribution list, do you think it would also make sense to link it to the Wikidata item Hjælp:Teknisk forum (Q4582194), or is it a different thing? (I ask because if it’s not linked to that page, I’ll have to add a special case so the page is reached by meta:Wikidata MassMessage tool.) --Lucas Werkmeister (WMDE) (diskussion) 10. jul 2018, 15:46 (CEST)

Hello Lucas. Thanks for your message :) I have looked at the English technical village pump and they both seem to deal with technical matters and issues of Wikipedia, so I have added our technical forum to the Wikidata item Hjælp:Teknisk forum (Q4582194). Regards Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 10. jul 2018, 15:59 (CEST)

Sprogbrug 2.0[redigér wikikode]

Hej Asger

Jeg kunne desværre ikke lure hvordan jeg besvarede dit svar, så du må undskylde at jeg starter et nyt punkt. Tak for din feedback vedrørende Cecilie Eriken! Det er godt med lidt hjælp her i begyndelsen og det gav fin mening :) Jeg har fjernet de malende ord og fået sat kildereferencer direkte ind i artiklen nu. der står dog stadig tre "alarmer" verst i artiklen som siger at den er gal. Hvordan får man dem til at gå væk? På forhånd tak. Mvh Ellerkaer

Det er helt i orden Ellerkaer. Teknikken er ikke altid nem :) Jeg har rettet sproget til og slettet lidt af hendes privatliv, da jeg ikke findet det relevant i en encyklopædi. På baggrund af dette har jeg fjernet advarslerne. En anden bruger vil måske være uenig og sætte dem på igen, men så kigger jeg på, hvis det er. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 11. jul 2018, 22:33 (CEST)

Noget nyt vedrørende en konkret artikel[redigér wikikode]

Kan se du for kort tid siden har tilbagerullet noget “hærværk” i Den Danske Frimurerorden. Har du hørt noget nyt vedrørende den sag, som legal tager sig af om nogle artikler inden for emnet frimureri?

I øvrigt bør advokatens brev lægges åbent frem i Wikipedias ånd, hvis det er lovligt.

--AnetteM.

Hej AnetteM. Jeg er ikke bekendt med lovgivningen vedr. udlevering af privat korrespondance, så det må en med mere forstand svare på :) Hvad det angår Legal har jeg intet hørt siden sagen blev sendt til dem. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 23. jul 2018, 01:01 (CEST)
- En af jer, der modtog brevet, skrev, at advokaten ville have, at en specifik persons navn blev fjernet fra artiklen. Jeg vil gerne tilføje nogle nye(!) referencer til den persons navn, men når det kun er et udvalg af administratorerne, der kender navnet, så er det umuligt for brugere som mig at vide, hvilket navn advokaten mener.
- Kan legal ikke sige, om brevet må offentliggøres?
- Derudover mere generelt om alle artikler på Wikipedia: Hvis vi ikke må skrive gamle oplysninger fra kilder, der er udgivet, FØR persondataforordningen trådte i kraft, så kan vi jo stort set ikke skrive noget om nulevende personer, for mange af kilderne er jo udgivet, FØR persondataforordningen trådte i kraft. F.eks. bliver det svært at skrive om Caroline Wozniacki, for meget kildemateriale om hende (bøger, avisartikler m.m.) er udgivet, før persondataloven trådte i kraft. Jeg står i en form for dødvande og mangler noget viden, inden jeg kan skrive mere i Wikipedias forskellige artikler om nulevende personer. --AnetteM.
Det bedste er vist at fortsætte vores aktiviteter, som vi altid har gjort det, og ikke give denne sag mere opmærksomhed end den har fået. Hvis vi skal foretages tilpasninger af kilder/indhold/andet pga. ny lovgivning, så er jeg sikker på, at Wikimedia Foundation vil fortælle om det. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 24. jul 2018, 11:46 (CEST)

i need it back[redigér wikikode]

You did delete my transliteration. It is perhaps :) gibberish for you. But since i did not saved it i request this content back. You can post on may talk page (eventually pastebin?). Thx 99.90.196.227 24. jul 2018, 11:42 (CEST)

I am sorry for the trouble. I will make sure you get it on Brugerdiskussion:99.90.196.227. Regards Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 24. jul 2018, 11:44 (CEST)

Nyheder for august 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2018