Diskussion:Herstedøster IC

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Gendannelsesforslag: Herstedøster IC

Se evt. på Wikipedia:Gendannelsesforslag

Artiklen om Herstedøster IC, er blevet slettet selv samme dag den blev lagt ud. Begrundelsen er, at der er brud på ophavsretten både på billeder og på teksten. Tekst og billeder er i midlertid taget fra klubben egen hjemmeside, hvor jeg er webmaster. Derfor mener jeg ikke at der er brud på ophavsretten, da jeg i mit virke som webmaster, har ret til at bruge alt på hjemmesiden. Teksten i artiklen er dog taget direkte fra hjemmesiden www.hic.dk, men jeg mener stadig at artiklen er relevant, da klubben netop (d. 14. maj 2010) har fejret sit 90. år som etableret fodboldklub. Vi har et 1. hold i serie 1, og et 2. hold i serie 3 på herresenior siden. Derudover har vi et kvindesenior hold i kvindeserie 1. --MiniMee 2. jun 2010, 09:28 (CEST)

  •  Kommentar - Hvis man som jeg ikke kunne finde de slettede udgaver, skyldes det, at artiklen var oprettet som Herstedøster ic. Angående sletning/gendannelse: Jeg er ikke i tvivl om, at klubben har notabilitet, så en artikel om klubben er helt sikkert velkommen. Problemet er ophavsretten - se Wikipedia:Ophavsret. Når du har ret til at bruge alt fra hjemmesiden, skal du garantere, at materialet kan bruges fuldstændig frit, og det kan være ret kompliceret. Jeg vil i stedet anbefale dig, at du prøver at skrive artiklen med dine egne ord og så henviser til hjemmesiden som ekstern henvisning. Og måske allerbedst: At du overbeviser en person, der ikke er så dybt involveret i klubben, som du må være som webmaster, om at skrive artiklen. I så fald undgår vi også problemet med tvivl om neutralitet. Mvh. Arne (Amjaabc) 2. jun 2010, 11:05 (CEST)
Jo men hvis fx formanden sender en tilladelse til info-dawikipedia.org (se standardforespørgslerne her), så er problemet med ophavsret løst. Mht. neutralitet, så kan det jo komme an på en prøve og ellers kan vi sætte {{pov}} på og andre kan måske hjælpe. --MGA73 3. jun 2010, 19:15 (CEST)
Konklusion:
Da der ingen støtter er for en gendannelse, forbliver den slettet
- Sarrus (db) d. 19. nov 2010, 21:19 (CET)