Diskussion:Heysel-tragedien

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Belgiens flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Belgien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Belgien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Om flytningen[rediger kildetekst]

Jeg fatter ikke, at artiklen skal flyttes fra Heysel-tragedien til Heizel-tragedien. Det er vist kun på hollandsk, at Heysel Stadion staves med "iz". På dansk og på de øvrige betydende sprog bruges Heysel, så derfor vil jeg stærkt gå ind for at flytte artiklen tilbage. --Arne (Amjaabc) 18. apr 2009, 23:40 (CEST)

I will strongly recommend this article moved back to the original name, which is totally dominating in Danish use of language. --Arne (Amjaabc) 19. apr 2009, 00:02 (CEST)