Diskussion:Holger Rune

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

"Denne side er foreslået omskrevet" står der i en ramme over artiklen - fulgt op af en begrundelse, som passede ENGANG. Men siden ER jo skrevet om til en neutral/objektiv tekst, som tilmed blev aktualiseret og redigeret, så hele 2019-sæsonen blev behandlet - og det er over et halvt ÅR siden !!! Jeg ved det, for det var mig der gjorde det, og siden er der tilsyneladende ikke ændret nogetsomhelst. Direktionen/chefredaktionen - hvis der findes en sådan - bedes derfor fjerne den misvisende ramme/boks over artiklen, please! - genboe (Skrev 62.44.138.178 (diskussion • bidrag) 25. jul 2020, 23:48. Husk at signere dine indlæg.)

Skabelonen er nu fjernet - Nico (diskussion) 26. jul 2020, 09:05 (CEST)

Alt for langt[rediger kildetekst]

Hvorfor skal karrierebeskrivelsen være så detaljeret og lang? Nærmest en historisk beskrivelse af alt han har lavet. Rent leksikalt ville det være bedre med en kortere beskrivelse.

Desværre gør det samme sig gældende i mange andre opslag om kendte sportsudøvere en kedelig tendens 80.208.69.115 4. jul. 2023, 09:33 (CEST)[svar]

Enig. Mange artikler har desværre en tendens til at blive en slags nyhedsblogs, hvor der hældes lidt tilfældige aktuelle begivenheder ind.
En måde kunne være at udskille den detaljerede årlige gennemgang til en underside "Holger Runes karriere efter år" (eller tilsvarende) og så foretage en mere leksikal sammenskrivning. - Du er velkommen til at gøre forsøget. -- Pugilist (diskussion) 4. jul. 2023, 14:12 (CEST)[svar]