Diskussion:Hot Eyes

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne diskussion er flyttet til Wikipedia-diskussion:Ophavsret

Konklusion på diskussionen:

Hej Alle sammen. Hej Christian List og Malene.

Vedr.: HOT EYES diskussionen. For noget tid siden blev jeg af en ven gjort bekendt med Wikipedias eksistens. Han sagde at det var muligt at skrive oplysninger om Kirsten Siggaard (Hot Eyes) og jeg synes det kunne ære at får lov til at forfatte denne artikel. Jeg har fulgt såvel Melodi Grand Prix som Kirsten og Sørens karrierre siden 1983 og jeg vandt i 2001 SE og HØRs "Den store Grand Prix Mission" og samme år vandt jeg Danmarks Radios "Danmarksmester"-quiz om Melodi Grand Prix. Endvidere har jeg medvirket i Danmarks Radio optaktsudsendelser til Eurovisionens Melodi Grand Prix i 1989 og 1990, ligesom jeg har været vært på flere Grand Prix programmer på Skagen Nærradio - Tiger FM. Så jeg mente og mener at jeg har kendskab nok til Kirsten til at kunne skrive et seriøst indlæg. Jeg har forfattet hele artiklen selv og jeg kan ikke rigtigt komme med nogle kildehenvisninger, da det alt sammen er noget jeg ved - en viden jeg har opbygget i gennem 20 år. Jeg håber I vil optage min artikel om Hot Eyes. Undskyld det sene svar, men jeg var ikke klar over at mit indlæg havde afstedkommet en større diskussion. MVH Kalle Vestergaard lv@dancomm.dk


Hmm se det er jo straks en anden sag. Jeg vil forsøge at gendanne artiklen og flytter din kommentar over til diskussionssiden til Hot Eyes. Så skulle kildespørgsmålet vist være på plads :-) Med venlig hilsen --Malene 25. okt 2003 kl.18:29 (CEST)

vedr. Søren Bundgaard og Sir Henry Band[redigér wikikode]

I artiklen omtales et Sir Henry Band - Det eneste band med det navn, jeg kan finde i Google er et tysk band, og det kan vel næppe være det, Kirsten og Søren har været med i. Til gengæld har Søren Bundgaard et tidspunkt spillet keyboard i Sir Henry and his Butlers. Kan det være det, der tænkes på. Mit kendskab til Grand Prix-genren er ikke ret stor, så jeg vil overlade til andre at rette eventuelle faktuelle fejl i teksten apw 23. jul 2006 kl. 16:35 (CEST)