Diskussion:How R U Doin?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Genre[redigér wikikode]

Hvad er din begrundelse for at benævne sangen Eurodance? --z33k 16. mar 2011, 20:36 (CET)

Går ud fra at det er mig du henvender dig til? Min begrundelse er at Aqua altid har lavet musik i genren eurodance og at jeg derfor går ud fra at dette også er eurodance. Såfremt du er uenig må du jo argumentere for hvorfor du ikke er enig? Tøndemageren 17. mar 2011, 11:48 (CET)
Ligesom Aqua havde sin storhedstid i 90'erne, er eurodance i høj grad også en genre der hører 90'erne til. Meget få popgrupper laver "rigtig" eurodance i dag. Sangen er derimod en blanding af dance- og elektronisk pop.--z33k 17. mar 2011, 13:31 (CET)
Skal vi tro iTunes, som er den eneste kilde jeg har kunnet finde, er sangens genre pop,[1] og alle andre der står der må derfor (også min egen redigering), da det er det eneste vi har en kilde på. Tøndemageren 17. mar 2011, 14:26 (CET)
  1. ^ http://itunes.apple.com/se/album/how-r-u-doin-single/id424692788