Diskussion:Ivan Basso

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Pictgram bicycle man.svg Denne artikel er under vingerne på CykelProjekt Biografi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cykelrytterbiografier på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


6 ryttere på Alexandre Vinokourovs hold(Astana - Wúrth), så han ikke var i stand til at stille op, der reglerne forskriver at man skal være mindst ryttere til start på et hold, og det var for sent at indkalde erstatninger.

Ovenstående er jo ikke specielt centralt for denne artikel, men skal det være her, så skal det da være korrekt. I artiklen Ryttere og hold i Tour de France 2006 står der (så vidt jeg ved korrekt), at 5 ryttere fra Vinokourovs hold blev udelukket. Der er så også røget et tal ud i formuleringen ovenfor, men der skal så vidt vides være mindste 5 ryttere på et hold, når det stiller til start i touren.

Og det er vist noget rendyrket sludder, at det var for sent at indkalde erstatninger. T-Mobile havde allerede indkaldt to erstatninger, men ved mødet, hvor man blev enig om at de 9 ryttere skulle udelukkes, blev man samtidig enig om, at der ikke måtte indkaldes erstatninger. --Heelgrasper 12. jul 2006 kl. 20:30 (CEST)