Diskussion:Jacob Buksti

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Belastning ?[rediger kildetekst]

Jeg mener ikke at man kan kalde Jacob Buksti en "voksende belastning for socialdemokraterne" - denne sætning synes mere at være udtryk for en holdning til interne socialdemokratiske forhold. Buksti blev ikke genvalgt, fordi han manglede 300 stemmer i Sorø-kredsen, og det kan vel ikke være en "belastning" der er så tæt på genvalg.

Det er i hvert fald ikke udtryk for en neutral holdning

Skov, 13/12 1830 (Skrev 194.255.119.1 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) 13. dec 2006, 19:31‎

Kriminel ?[rediger kildetekst]

Er det virkelig rimeligt at placere fættteren i kategorien KRIMINELLE ? Det er i mine øjne noget af en overdrivelse af rang og iøvrigt med til at udvande kategorien, der jo burde være forbeholdt syndere med alvorligere ting på samvittigheden. NyrupRasmussen 1. nov 2008, 22:07 (CET)

Ligger Udbyneder Sogn i Århus Amt ?[rediger kildetekst]

Oplysningen om fødested lyder:

"Født 7. april 1947 i Udbyneder Sogn, Århus Amt, ..."
(https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Jacob_Buksti&oldid=40003 Version fra 11. jun 2003, (oprettet, tak til Folketinget.dk)

.. og går helt tilbage til artiklens oprettelse. Hvis det drejer sig om dette Udbyneder Sogn, er det vel Randers Amt, men da der kan være andre småsteder af det navn, har jeg ikke rettet det. Endnu en kilde der kan bekræfte oplysningen som ser ud til at komme fra Folketinget, ville være nyttig.
-- Mvh PHansen (diskussion) 28. sep 2016, 09:52 (CEST)

Da artiklen blev startet i 2003 lå sognet i Århus Amt. Så der er nok refereret til den dengang aktuelle amtsinddeling, snarere end hvad der var gældende da Buksti blev født. Randers Amt blev nedlagt ved kommunalreformen i 1970 og kom under Århus Amt. Mvh. Kartebolle (diskussion) 28. sep 2016, 10:03 (CEST)