Diskussion:Jan Mayen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Disk. fra 2003:


Jeg troede, at Mauritius var en helt anden ø...?

Ole

Ja, men den ligger i havet, derfor navnet. Det er et begreb.


2006:


"...Øen Jan Mayen, også kaldet Hoogenbergh eller Mauritius..."

Spørgsmål: Er det rigtigt? Jeg kunne ikke finde noget på google der skulle bekræfte det? --Glenn 30. dec 2006 kl. 23:42 (CET)
Jeg har fjernet oplysningerne, der kan genindsættes hvis nogen finder troværdige kilder. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 31. dec 2006 kl. 00:09 (CET)

Mauritius[redigér wikikode]

Jan Mayen blev godt nok kaldt Mauritius eller Maurits Eylandt, opkaldt efter prins Maurits af Oranien - men det var tidligt i 1600-tallet.

Så må jeg bede folk om at tænke sig lidt om, når de oversætter fra en engelsk tekst.

Hvorfor skrive "23 i august 1950" - når det vitterligt hedder "23. august 1950"? Det ved vi da, hvis vi ellers har gået i skole?

Hvorfor skrive "til fylket i Nordland" - når det vitterligt hedder "til Nordland fylke"? Der er jo ikke et fylke i Nordland. Nordland ER fylket.

Mvh --Nordfra (diskussion) 9. nov 2018, 10:25 (CET)