Diskussion:Jimmi Roger Pedersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

OTRS-tilladelse[rediger kildetekst]

VRT Tilladelsen for brugen af dette værk er blevet arkiveret i Wikimedias VRT-system.
Kontakt venligst en person med brugerkonto til systemet, hvis denne tilladelse ønskes bekræftet. Link til tilladelse (VRT-konto kræves).

Mangler kilder[rediger kildetekst]

Denne side er uden objektive henvisninger.

Teksten ligner personlig reklame.

Henvisning kun til personlig hjemmeside.--Rmir2 8. okt 2009, 18:10 (CEST)

Sletningsforslag: Jimmi Roger Pedersen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen er indstillet til sletning af Bruger:Rmir2. Begrundelse er givet på artiklens diskussionsside, der kopieres ind her:

Denne side er uden objektive henvisninger.
Teksten ligner personlig reklame.
Henvisning kun til personlig hjemmeside.--Rmir2 8. okt 2009, 18:10 (CEST)

Personligt er jeg af den opfattelse, at artiklen bør få et Symbol keep vote.svg Behold. Det er lidt på ham på Google, og selv om CD-udgivelserne vist ser noget selvfinansierede ud, så er han tilsyneladende blevet anmeldt i noget der ligner seriøse medier. Det "klassiske" hit på Facebook profilen kommer først på side 3 i Googles søgeresultater, så der er åbenbart andre end ham selv, der finder ham interessant. Jeg har dog sat en begæring om kilder på artiklen. --Pugilist 9. okt 2009, 11:34 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet da det er en copyvio. Hvis teksten lovligt var udgivet under GFDL/CC-licens ville jeg anbefale en flytning til Støbeskeen, da der er tale om en reklametekst der kun med en vis arbejdsindsats kan gøres neutral. Nillerdk 10. okt 2009, 22:35 (CEST)

Wow! næsten målløs her! her kommer man som nybegynder og der bliver fyret af med usaglige og kvantitative kommentarer. Læg dog et par andre henvisninger og links ind, og ret lidt i teksten i stedet for. Og så se på indholdet og stop google søgning og navne-hysteri som måleenhed - øv siger jeg bare! mvh Jimmi Roger Pedersen --90.185.131.212 11. okt 2009, 02:22 (CEST)

Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Jeg har kontaktet Jimmi via mail fra hans hjemmeside. Det må forventes, at Jimmi snart indsender tilladelse så problemet med copyright er løst. Jeg flytter artiklen til Støbeskeen, hvor vi kan forsøge at gøre artiklen neutral. Hvis det ikke lykkes at få den reklamerende tone væk, bliver artiklen slettet. Nillerdk 11. okt 2009, 12:41 (CEST)
Den er nu på Wikipedia:Støbeskeen/Jimmi Roger Pedersen Nillerdk 11. okt 2009, 12:44 (CEST)

Oprindelig kilde + tilladelse[rediger kildetekst]

Den oprindelige tekst stammer fra Contrabass.dk. Der er givet tilladelse. Brugere med OTRS-adgang kan kontrollere tilladelsen Ticket# 2009101110027086. Nillerdk 15. okt 2009, 13:08 (CEST)

Jatak, "designed by jrpforlag" iflg. teksten i nederste højre hjørne. Skal vi vædde på hvem, der står bag "jrpforlag"?--Rmir2 15. okt 2009, 13:27 (CEST)
Jeg har selv bedt Jimmi Roger Pedersen om at indsende tilladelsen. Der skal ikke herske nogen tvivl om tekstens forfatter. Artiklen er i Støbeskeen fordi den ikke opfylder mindstekravene til en Wikipedia-artikel (mht til neutralitet). Jeg overvejer at omskrive artiklen i nærmeste fremtid. Ellers bliver den slettet efter 90 dage hvis forsøget med Støbeskeen får lov til at fortsætte. Nillerdk 15. okt 2009, 13:33 (CEST)

Fair nok. Jeg har eftersøgt ham på internettet men ikke fundet "objektive" omtaler. Det generer. Det burde være muligt at finde en omtale i en af de store aviser (koncertanmeldelse, interview eller lignende). Uden dette går det ikke. Hvis du selv skriver teksten om, kan du tilføje en discografi (hans plader findes på internettet, men desværre vist kun som reklame).--Rmir2 15. okt 2009, 15:55 (CEST)