Diskussion:Just Eat

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tidligere sletning[rediger kildetekst]

Jeg har netop slettet artiklen ud fra den begrundelse, at Bruger:Ferah, der oprettede artiklen ifølge Diskussion:Menuen er virksomhedens marketingkoordinator. Desuden er Bruger:87.52.174.132 også fra samme virksomhed.

Ud fra ovenstående vurderer jeg, at brugeren er for tæt på emnet til at kunne forholde sig neutralt til det. Da det normalt ikke tillades at oprette artikler om virksomheder man arbejder for har jeg slettet artiklen. --|EPO| 27. maj 2007 kl. 16:07 (CEST)

Denne side er nu igen blev skrevet udelukkende som reklame. --Norgmorn 25. mar 2008, 14:24 (CET)

Stadig reklameagtig[rediger kildetekst]

Artiklen er stadig reklameagtigt/pralende skrevet. Man kunne få mistro til, at nogle der er tilknyttet virksomheden har været inde og skrive på artiklen; alternativt nogle der har et lige lovligt rosenrødt billede af den. Desuden mangler der troværdige tredjepartskilder – der henvises for ofte til virksomhedens egen website. Så skal der i hvert fald gøres opmærksom på i teksten, at de pågældende påstande er ifølge virksomheden selv, så læseren kan tage dem med et gran salt. --Jhertel (diskussion) 5. mar 2018, 01:05 (CET)

Du kan jo bare rette til. --Madglad (diskussion) 5. mar 2018, 10:30 (CET)
Ja, det kan jeg 🙂. Og det kan alle andre også – ingen grund til at det lige skulle være mig. Første skridt i at forbedre noget er at konstatere og beskrive, hvad der er galt, og måske diskutere det med andre. Det er helt i orden kun at påpege det, som bør ændres, uden faktisk at ændre det. Det er stadig et godt bidrag og et skridt på vejen. At ændre det er næste skridt, men det tager yderligere tid, og der er ingen grund til, at den person, der allerede har ydet et bidrag ved at påpege og beskrive problemet, også nødvendigvis skal være den, der løser det. --Jhertel (diskussion) 5. mar 2018, 20:58 (CET)
Man behøver ikke diskutere det, hvis det er indlysende at reklame/anprisninger skal fjernes, eller en artikel om politik skal affarves og.lign. --Madglad (diskussion) 5. mar 2018, 21:32 (CET)

Stavning af navnet[rediger kildetekst]

Der er ingen grund til at bruge det stiliserede og råbende "JUST EAT" ud over det hele, blot fordi virksomheden selv gør det på deres website. Her på Wikipedia er det på sin plads blot at skrive Just Eat. Jeg har derfor ændret dette. --Jhertel (diskussion) 5. mar 2018, 01:05 (CET)

Det følger af Wikipedia:Navngivning at det er som du skriver. --Madglad (diskussion) 5. mar 2018, 10:30 (CET)
Tak for at du fandt den officielle understøttelse af, hvad jeg skrev. 🙂 --Jhertel (diskussion) 5. mar 2018, 21:00 (CET)