Diskussion:Kambsdalur

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Korekt navn er Kambsdalur eller er Kampsdalur det danske navn? / twincinema@svwiki

Da Kampsdalur er en bydel og ingen bygds, har jeg flyttet artiklen til Fuglafjørður. Kampsdalur må gerne slettes. Bruger:Erik Christensen 15. dec 2006 kl. 01:50 (CEST)

Korrekt navn[redigér wikikode]

Det korrekte navn er Kambsdalur. Der findes intet dansk stedenavn, da Kambsdalur er ny, og ingen danske navne i brug længre (på kort). Muligvis, der findes en gammel betegnelse på dansk for denne "fjeldrygs-dal" på Østerø, men kambur hedder i hvert fald ikke kamp på færøsk, men kam eller i dette fald bjergkam eller fjeldryg. -- Arne List 24. okt 2008, 12:37 (CEST)