Diskussion:Kapkolonien

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sydafrika Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sydafrika, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sydafrikarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Kapkolonien var tidligere kandidat til gode artikler, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til GA-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.
Artiklen Kapkolonien har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 29, 2010.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Nomineret til ugens artikel Vedtaget
Nomineret til god artikel Afvist
Nomineret til lovende artikel Vedtaget
Huskeliste for Kapkolonien: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Det er nok bedst ikke at bruge et kort over Kapprovinsen, når artiklen handler om Kapkolonien. Kapprovinsen blev først oprettet i 1910 og omfatter et større område end Kapkolonien. Lumumba 29. dec 2007, 20:49 (CET)

Mener du kortet i infoboksen? For det skulle meget gerne være over Kapkolonien da filnavnet er Cape Colony map.png --Hejsa 29. dec 2007, 20:56 (CET)
Ja, det er det kort jeg mener; og det er fejlnavngivet. Kapkolonien gik kun til Orangefloden. Det kortet viser, er de fire provinser, Sydafrika var opdelt i under Apartheidregimet.Lumumba 30. dec 2007, 15:51 (CET)
Tror det er noget med at kortet ikke viser Bantustan. I billedbeskrivelsen står der at kortet viser Kapkolonien/Kap-provinsen. --Hejsa 31. dec 2007, 14:03 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand slettede Image:SirHarrySmith.gif: Dupe of Image:Sir Harry Smith.gif;

-- CommonsTicker 14. maj 2008, 16:17 (CEST)[svar]