Diskussion:Katharine Hepburn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Woman of the Year var en idee af Garson Kanin, men blev skrevet af hans bror Michael Kanin og Ring Lardner Jr. sammen med Hepburn, der derefter solgte skriptet til Louis B. Mayer MGM.

Det er noget uklart, hvad der menes, men mon ikke det betyder, at ideen til historien i Woman of the Year stammede fra Garson Kanin, men manuskriptet blev skrevet af de to andre? --Heelgrasper 20. jun 2006 kl. 21:29 (CEST)

Billede[redigér wikikode]

Er der en der kan hjælpe her. På den franske og slovenske side er det samme billede. Har forsøgt at sætte det ind med forskellige kommander. Men øh ja - ikke lykkedes er der en der har lyst til at hjælpe og evtl. forklare hvad der skal gøres for at det lykkedes.

Vibeke

== vedr. billede af Katharine Hepburn ==

Du har forsøgt at indsætte et billede af Katharine Hepburn fra den franske Wikipedia, men det kan ikke lade sig gøre. Billederne skal ligge på Wikipedia Common for at kunne benyttes i den danske - og der er billederne af Katharine Hepburn fjernet, fordi de er copyright-beskyttede. apw 22. jun 2006 kl. 20:42 (CEST)

Et par uklare overskrifter[redigér wikikode]

Jeg forstår simpelthen ikke, hvad der menes med overskrifterne Forfatter filmografi og Hende selv - filmografi. Så vidt jeg kan se er der fx ingen af stederne tale om filmografier. Overskriften Audio er nok heller ikke helt smart, både fordi audio vist slet ikke bruges som et ord på dansk og fordi det er helt uklart, hvad der egentlig bliver listet under dette – er det hørespil, plader eller noget helt tredje? --Heelgrasper 25. jun 2006 kl. 11:39 (CEST)

Overskrifter[redigér wikikode]

Forfatter filmografi skulle betyde, at personen har skrevet skriptet til filmen/udsendelsen. Bedre forslag tager jeg gerne imod - vil lære og kunne bidrage på en forståelig måde. Har levet 15 år i udlandet, så med sproget er der noget at lære igen.

Filmografi - hende selv skulle betyde at hun har medvirket i filmene/udsendelserne/dokumentar, men som privat person (hvis man kan kalde det det) altså ikke i en rolle, men om sig selv og andre. Har du et forslag her?

Tak for hjælpen indtil nu.

ps prøv at se på imdb.com - så forstår du sikkert hvad jeg mener

Sprog og anglikanismer[redigér wikikode]

Det er efter min mening et markant behov for en revidering af sproget i denne tekst, der tilsyneladende er hentet fra en engelsksproget original. Der er mange tilfælge af undersættelser fra engelsk, hvilket resulterer i et stakatosprog, der i bedste fald er upræsist og i værste fald komplet uforståeligt. Nyd for eksempel denne perle: "... i 1939 indgik hun en legendær handel med MGM, der katapulterede hende tilbage til Hollywood ...". 130.225.235.145 27. jun 2009, 13:35 (CEST) Niels Valdemar Vinding