Diskussion:Kernavė

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Verdensarv Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Verdensarv, et forsøg på at koordinere oprettelsen af verdensarvsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Kernavė er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Stock post message.svg Huskeliste for Kernavė: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

WikiProjekt Litauen Denne artikel er en del af WikiProjekt Litauen, der er et forsøg på at koordinere dækningen af Litauen-artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Om LA-nominering:[redigér wikikode]

Jeg har et par betænkeligheder med at udnævne Kernave til LA:

  1. Billedet i afsnittet "historie" ødelægger hele layoutet
  2. Indledningen er for kort (der bør stå hvornår byen er grundlagt og lignende)
  3. Infoboksen er måske ikke udfyldt ordenligt, så tjek den lige

... Meget fin artikel, men desværre ikke lovende endnu

PS: Kommentaren overfor er oprindeligt skrevet af Masz på IRC den 9. marts 2010 klokken 16:24, men indsættes for at gøre overblikket bedre.