Diskussion:Kimigayo

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Japans flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Japan, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Japan-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er meget fint med teksten, men er det den rigtige? Den stemmer ikke overens med de andre wikipedier. --Jørgen 14. feb 2005 kl. 18:31 (CET)

Er der nogen der vil forklare hvad det her handler om ? - her er noget jeg er gået helt glip af - Nico 14. feb 2005 kl. 18:34 (CET)
Jeg studsede også mere end en kende, men eneste side, der linker hertil er Japan, og det er såmænd den japanske nationalsang. Det kunne også være rart at have beskrevet i denne artikel. Men jeg kiggede på de andre wikipedier for evt. at få en betydning med, og fandt ud af at teksten ikke var den samme, faktisk så fjern fra at det ikke kan være variation i transkriptionen. Det må være en helt anden sang ?? --Jørgen 14. feb 2005 kl. 21:13 (CET)