Diskussion:Kirsebær

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Opdeling af artslisten[redigér wikikode]

Artslisten er opdelt i "Liste over arter af slægten Kirsebær med tilhørende artikler" og "De øvrige arter af slægten Prunus". Jeg ser tre problemer: - Der er 2 røde links på den førstnævnte liste - Der i første liste angivet dansk navn, med videnskabeligt navn i parentes. Jeg troede først, at dette var det faktiske opdelingskriterium, men en del arter i anden halvdel af listen har også danske navne (iflg Anbefalede Plantenavne) - Der er inkonsistens mellem "slægten Kirsebær" og "slægten Prunus".

Jeg tilretter på simplest mulige måde: Flytter arter uden artikel (og sletter rødlinkning), tilføjer danske navne, og retter "slægten Kirsebær" til slægten Prunus" (Denne usignerede kommentar er skrevet af NisJørgensen (diskussion • bidrag) )

Det lyder som en god ide. Måske skyldes de to røde links, at det var meningen at der skulle oprettes artikler for dem, men der kan måske også være andre grunde.--Weblars (diskussion) 25. sep 2017, 20:28 (CEST)