Diskussion:Kirsten Malling Biering

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Derfor er dette (stadig) en diplomatstub[redigér wikikode]

Bruger:Vrenak og Bruger:Boberger har henholdsvis indsat og fjernet Skabelon:Diplomatstub fra denne artikel. Som forklaring på, hvad der skal til, for at løfte artiklen fra stubstatus, skriver Bruger:Rmir2:

Citat Som regel vil der for personer være en længere karriere at skrive om, ikke blot to linjer om "ansat der og der". Hvis jeg skulle komme med nogle vink til udvidelser, ville jeg nok fx forsøge at placere karrieren i en større sammenhæng. Fx hvad var baggrunden for, at hun var med i den danske OSCE-Delegation i Wien fra 2001 til 2005? Hvad lavede den og hvad var hendes rolle? Hvilken rolle spillede hendes ambassadørposter fx for samhandel, kulturel udveksling og andet (man triller vel ikke tommelfingre i 4-5 år?). Så vidt, jeg kan skønne, var hun Danmarks første ambassadør i Letland efter sovjettiden, så det har været en pionertid med omstilling og etablering af nye kontakter i rigt mål. Dersom der nu kunne skrives en 5-10 linjer om hver ambassadørstilling, så er vi allerede nået langt ud over "Stub". Citat

Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 16. jun 2017, 16:58 (CEST)