Diskussion:Kjøbenhavns Boldklub

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


KB som fodboldklub[redigér wikikode]

Indledningen er vel lidt misvisende. KB er også en tennisklub (endda en af landets bedste gennem tiderne), og en cricketklub. Skulle indledningen derfor ikke omskrives?

Det kan der være noget om. Du skal være så hjertens velkommen til at skrive en bedre indledning til artiklen. --|EPO| 21. jul 2006 kl. 14:25 (CEST)

[redigér wikikode]

Er logoet, som er fra 1876, stadig omfattet af copyright, eller har det ikke noget med alder at gøre? --C.Thure 9. aug 2007, 09:36 (CEST)

Selvom det givetvis er mere end 70 år siden ophavsmanden døde, så er det ikke ensbetydende med, at logoet ikke er beskyttet. Tværtimod må det formodes at være lige så beskyttet som ethvert andet logo. Ophavsretten kan være fornyet og det kan i øvrigt være beskyttet som varemærke. --|EPO| 9. aug 2007, 10:21 (CEST)
Hvordan fornyer man ophavsretten? --Palnatoke (diskussion) 12. mar 2013, 10:29 (CET)