Diskussion:Kommunistisk Parti i Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

TSK![redigér wikikode]

At de støtter Nordkoreas diktatur er intet mindre end Imperialistisk pladder. Men vi må ikke glemme at Wikipedia jo også blot er styret af en gruppe korrupte kapitalister! (skrev 83.92.251.139 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Partiprogrammet har denne vending: "Den internationale solidaritet med lande som Cuba og Nordkorea er af væsentlig betydning, også set i lyset af imperialistiske handelsblokader", som med nogen rimelighed kan siges at være en støtte til Nordkorea (og Cuba). --Palnatoke 8. nov 2007, 12:53 (CET)
Hmm.. er Kommunistisk Parti i Danmark (http://www.kommunisterne.dk) det samme parti som Kommunistisk Parti (http://www.kommunister.dk)? I givet fald står der her -> http://www.kommunister.dk/index.aspx?F_ID=41&TS_ID=3&S_ID=2&C_ID=1 at de støtter Cuba og Nordkorea. Derudover står det - som Palnatoke korrekt anfører - også i KPiD's program. Dylansmrjones 9. nov 2007, 22:32 (CET)
Nej, KP og KPiD er to forskellige partier. --Palnatoke 13. nov 2007, 10:43 (CET)

Formandsskifte[redigér wikikode]

@Pinnerup: kan du ikke lige se om det er iorden, det jeg har skrevet. Vi ved jo ikke så meget endnu. Jeg har kontaktet både KP'ere og AKP'ere for at få mere at vide; men de forholder sig tavse. Det er vist seks landsledelsesmedlemmer, der er gået fra KPiD. mvh Per (PerV) (diskussion) 5. jun 2018, 17:02 (CEST)

Jeg har ikke noget at indvende. Det ser rigtigt og verificerbart ud. Jeg har også hørt om udviklingen, og jeg er spændt på, hvad der ellers melder sig. Så vidt jeg hører på jungletrommerne har Cheller m.fl. længe arbejdet for en sammenlægning mellem KPiD og KP, og deres model for en sammenligning blev forpurret ved den nylige kongres, men det er blot rygter indtil videre, så det bliver spændende at få klarhed over sagen. —Pinnerup (diskussion) 5. jun 2018, 23:38 (CEST)
I følge KP har seks landsledelsesmedlemmer fra KPiD forladt partiet, Cheller og fem mere. De søger helt sikkert optagelse i KP - bliver vel blot sluset ind med tak. Men jeg tror det var KP's mål helt at få nedlagt KPiD, så det er vel en streg i regningen for Jørgen og hans projekt! mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jun 2018, 00:23 (CEST)