Spring til indhold

Diskussion:Korsør

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Danmarks topografi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Danmarks topografi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Danmarks topografisrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Tror det er en fejl når man kalder fæstningsanlægget for Tårnborg...(Skrev 87.51.231.246 (diskussion • bidrag) 26. apr 2010, 15:28. Husk at signere dine indlæg.)

Det har du helt ret i - tak for vinket - Nico 26. apr 2010, 15:52 (CEST)

Fejl i billedbeskrivelserne

[rediger kildetekst]

Jeg tog mig den frihed at rette to stednavne, på to billeder der var forkerte, billedet: rosenstræde.jpg er ikke et billede af rosenstræde men derimod af Slottensgade, Rosenstræde ligger længere ned ad Sylowsvej. Derudover havnearkaderne.jpg forestiller ikke havnearkaderne men nybyggeriet på strandvejen, havnearkaderne er den butikskæde der bla. rummer føtex inde i inderhavnen. - Fretty 10. jun 2010, 02:17 (CEST)

Hej Fretty. Det er fint at du gør opmærksom på det. :-) Når man turnerer så meget rundt i landet som jeg gør, opstår der uværligt fejl. Måske har du mulighed for at fotografere den rigtige havnearkade? I så fald skal du bare lægge den over filen "havnearkaderne.jpg" på commons, så vil jeg lægge det gamle billede op under et nyt filnavn. Har du nogen idé om hvad nybyggeriets rigtige navn er? mvh. --Hubertus 10. jun 2010, 10:37 (CEST)