Diskussion:Kuglehob

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Hvad det mindste antal stjerner, før end det klassificere som en hob?[redigér wikikode]

"kuglehobe med et par hundrede stjerner" ? Jeg mindes ikke at have set dem omtalt i faglitteraturen, angiv venligst kilde. John.St 13. aug 2008, 23:42 (CEST)

Jeg har slettet afsnittet: "Men kuglehobene behøver ikke at indeholde så mange stjerner, der er også kuglehobe med et par hundrede stjerner (? angiv eksempler, de er næppe kuglehobe, kh findes i halo). De er selvfølgelig sværere at se fordi der er stjerner stort set over alt på himlen." Jeg savner kilder for hvad det mindste antal stjerner kan være, før end det klassificere som en hob.--Kjeldjoh (diskussion) 4. jul 2018, 11:01 (CEST)