Diskussion:Kunst i vikingetiden

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Kunst i vikingetiden er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Kunst i vikingetiden har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 25, 2013.

Huskeliste for Kunst i vikingetiden: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Artiklen er lidt plaget af slåfejl, stavefejl og sproglige mærkværdigheder, der med fordel kan luges ud i. Især afsnittene fra "Litteratur og Poesi" og fremefter er angrebet heraf.
    • Flere steder er fortællestilen lagt over i 1. person flertal; dette bør findes og ændres til mere objektive formuleringer.
  • Billeder kan med fordel ændres fra fixed size til blot at være thumbs (jf. Wikipedia:Landsbybrønden/Fixed-size parameter i thumbs).
  • Opsætning og layout kunne trænge til et eftersyn; for nuværende står tingene lidt rodet sat op.
  • Urnesportalen kaldes for "eponym". Det virker uforståeligt i sammenhængen, så enten må brugen af ordet forklares, eller også bør det slettes. (I Eponym hedder det som forklaring: "...et ord som er dannet ud fra et personnavn.") --Sten Porse (diskussion) 17. jun 2013, 09:49 (CEST)