Diskussion:Løvskov

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletning af liste[rediger kildetekst]

Hej, vil det være OK at slette Løvskov#Dyr_som_ofte_ses_i_l.C3.B8vskoven i artiklen Løvskov. Resten af artiklen er OK, men listen virker malplaceret. --Honymand 7. mar 2011, 19:02 (CET)

Jeg har tilladt mig at flytte indlægget ud af Landsbybrønden, da det sted skal anvendes til mere generelle diskussioner. Konkrete forslag til forbedring af specifikke artikler, hører hjemme på de respektive artiklers diskussionssider.
Men jeg vil mene, at listen vil være i orden at fjerne. I forlængelse af listenormen kan man stille spørgsmålene: Hvor ofte er "ofte"? Hvor mange slags dyr skal medtages? Vil insekter f.eks. være relevante? Og er der nogen af disse dyr, som udelukkende færdes i løvskove?
Det står altså klart, at listen kan blive svær at afgrænse - specielt uden parametre for udvælgelsen. Så væk med den. --|EPO| COM: 7. mar 2011, 20:40 (CET)