Diskussion:Lech

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Østrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Østrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Østrigrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Donau Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Donau, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Donaurelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sammenskrivning af denne og en anden artikel[rediger kildetekst]

Jeg foreslår en sammenskrivning af denne side om floden Lech, og artiklen om Lech (Vorarlberg). Vh doppelgænger (Skrev Doppelgænger (diskussion • bidrag) 29. mar 2019, 12:31. Husk at signere dine indlæg.)

Nogen særlig grund? De handler om to klart forskellige ting, så jeg kan ikke umiddelbart se, hvad vi ville vinde ved at skrive dem sammen. Vh. SorenRK (diskussion) 29. mar 2019, 12:57 (CET)
Jeg forstår din indvending. Artiklen om floden er så ganske kort, og jeg tænkte, man kunne inkorporere informationerne i den anden. Mit store problem ligger også i titlen og titelsammenfaldet. Det er ud fra overskriften ikke tydeligt, at det er to forskellige ting. Byens officielle titel er Lech (Zürs) am Arlberg (se https://www.lechzuers.com/), så man kunne måske omdøbe denne artikel, samt omdøbe artiklen her i diskussionen til Lech (flod) og lave en flertydig-side. Hvis du forstår hvad jeg mener. Vh doppelgænger