Diskussion:LiteraturHaus

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Literaturhaus)
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Berettigelse[rediger kildetekst]

jeg mener at Literaturhaus i Kbh er berettiget på wikipedia da det er (den første) danske tilsvarighed til de tyske "Literaturhause" som er et vel etableret fænomen i den tysksprogede kultursfære. Det er således ikke kun tale om et specifikt kulturhus, men netop om et fænomen - som endelig er nået til Danmark.

Jeg har slettet alt som kunne ligne reklame.

mvh Bjornross 13. jan 2009, 17:07 (CET)

Okay :-) --Rasmus81 15. jan 2009, 11:25 (CET)

Artiklen vil behandle to emner hvoraf det ene udløser et skilt om forældelse[rediger kildetekst]

Skal det være fænomenet LiteraturHaus eller skal det være kirken?
Hvis den kun handlede om fænomenet LiteraturHaus kunne den knyttes til den svenske og tyske via wikidata:Q27908105, og man kunne slette {{WPKirker}} og skiltet om forældelse der skyldes at en bot har set Trap.
-- Mvh PHansen (diskussion) 20. dec 2016, 07:35 (CET)

Jeg læser artiklen som omhandlende ét specifikt hus, mens linket litteraturhus peger på det større fænomen. --Palnatoke (diskussion) 20. dec 2016, 14:52 (CET)
Artiklen handler om to forskellige emner og bør derfor splittes op. --Madglad (diskussion) 17. maj 2024, 12:43 (CEST)[svar]