Diskussion:Mary-Kate og Ashley Olsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Selv om de to personer er nært forbundet både familiært og professionelt bør de vel have seperate artikler. Og hvis de absolut skal behandles samlet, så bør egenavne skrives med stort og det bør overvejes, om ikke deres efternavn skulle med i navngivningen. --Heelgrasper 26. mar 2006 kl. 22:08 (CEST)

Jeg er helt enig i at de bør skilles ad. Tvillinger eller ej. --Lhademmor 26. mar 2006 kl. 22:13 (CEST)

For en god ordens skyld må jeg hellere lige påpege, at fx den engelske Wikipedia behandler dem samlet i en:Mary-Kate and Ashley Olsen og en del andre Wikipediaer gør det samme. Det kan også forsvares, da de ikke har lavet specielt meget hver for sig, men i så fald skal der ihvertfald oprettes passende redirects. --Heelgrasper 26. mar 2006 kl. 22:19 (CEST)

Vi har andre kunstnerpar (f.eks. Pekinel-søstrene og Grethe og Jørgen Ingmann) - og hvis der ikke er noget fornuftigt at skrive om dem individuelt, er der ingen grund til at splitte artiklerne. --Palnatoke 26. mar 2006 kl. 22:56 (CEST)
Argument godtaget. Jeg har fjernet skabelonerne. --Lhademmor 27. mar 2006 kl. 08:20 (CEST)

80.196.5.153 ændrede "tveæggede" til "enæggede", men det er vist ikke rigtigt. De wikipædier, jeg lige kan overskue, siger at de er tveæggede, og det samme siger Google. --Palnatoke 16. jun 2006 kl. 14:27 (CEST)

Semibeskyttet[rediger kildetekst]

Nu har jeg altså semibeskyttet siden indtil videre. Jvf. historikken har der gennem tiden været en lind strøm af pladder fra diverse IP'er. --Lhademmor 7. sep 2007, 15:33 (CEST)

Fjernelse af neutralitetsstub[rediger kildetekst]

Beder om tilladelse til at fjerne neutralitetsstubben, da jeg har rettet en del i teksten, og gjordt den så neutral som overhovedet mulig! Kommentar til øvreste diskussion: på den engelske wikipedia har de skrevet en både med dem begge sammen, og en til dem hver?E-Turner 13. jun 2008, 22:40 (CEST)