Diskussion:Mike Jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

18 år - bærende kraft?[rediger kildetekst]

Jeg har lidt svært ved at forestille mig, at en spiller på kun 18 år i en årrække ligefrem har været en bærende kraft på Brøndbys andethold. Kan det ikke skrives mere præcist? Mvh. --Snubby 28. dec 2006 kl. 21:57 (CET)

Jern-Mike? Hvem helvede har nogensinde kaldt Mike Jensen for Jern-Mike? Navnet er, og har altid været, FisseMike... Hvis han blev kaldt JernMike, var det fordi han gav tøserne så meget jern.... (Skrev Pow9199 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Har du nogen kilder? Knud Winckelmann 15. aug 2010, 02:11 (CEST)

http://90min.dk/mike-jensen-stort-spring-til-superligaen/ (Skrev Pow9199 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er stadig ikke et mere eller mindre officielt øgenavn - det er blot et navn der bruges blandt venner. Derfor har det ikke encyclopædisk relevans! Tøndemageren 16. aug 2010, 11:17 (CEST)

Que? Det er ikke noget der bruges blandt venner, men noget klubbens fans kalder ham, og noget stort set alle der følger med i dansk fodbold, ved han bliver kaldt. Der er adskillige steder hvor det navn bliver brugt. Det bunder i fakta, fakta=encyclopædisk relevans, no? Jern-Mike har netop ingen relevans, fordi det aldrig har været hans øgenavn, og burde sådan set bare fjernes. Men når man nu så pænt tilføjer en rubrik til øgenavnet, kan man ligeså godt udfylde det med det der faktisk er hans øgenavn. Især når det er sjovt...

http://www.facebook.com/group.php?gid=147113129368

Da jeg ved at der er mere end 381 medlemmer af Brøndbys fan-klub, må der også være mere end 381 personer der mener at han bliver kaldt det. Til sammenligning har hans egen offentlige profil på facebook 2.091 personer som medlemmer - og der står intet om "fisse-Mike". Ergo må det betegnes som en meget meget lille del der bruger dette øgenavn og ikke størstedelen. Derfor må det også betegnes som værende uden for encyklopædisk relevans, da en facebook-side ikke er fakta. Hvis du kan finde en seriøs kilde, der angiver at det skulle være hans øgenavn, kan det sikkert bruges, men ellers er det ikke en del af en seriøs encyklopædi, selvom du finder det sjovt. Desuden har jeg også et vist kendskab til dansk fodbold vil jeg sige og jo, har hørt det før, men det er ikke noget han bliver kaldt generelt. Tøndemageren 6. sep 2010, 09:12 (CEST)