Diskussion:Modelfly

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej Jørgen

Tak for hjælpen med at give artiklen det helt rigtige format med eksterne referencer :-)

Et lille tillægs-spørgsmål: Hvordan lægger man krydsreferencer ind i Wiki så søgninger på disser termer "radiostyring", "radio control", "RC" og "R/C" også leder til artiklen om modelfly?

- Anders.

Hej Anders!

Det er fidusen ved dette projekt - man behøver ikke have styr på alt for at bidrage med artikler og tilføjelser. Der er gerne andre, der giver et nap med layout, korrektur m.m.
Iøvrigt velkommen her på Wikipedia. Det er en god ide at finde dig et brugernavn og logge på med det. Det giver dig nogle flere muligheder med hensyn til redigeringer, og du får bedre overblik over de artikler du bidrager med/til.
forsiden for skribenter finder du en del hjælp og nyttige tips. Specielt Hvordan_redigerer_jeg_en_side og stilmanualen giver en god starthjælp.
Hvad krydsreferencer angår, så er det en af Wikipedias stærke sider. Du kunne f.eks. lægge [[radiostyring]] ind under 'Se også' i artiklerne om frekvensbånd og radiokanal. Så har du et afsæt til en artikel om radiostyring. Her kan du så på lignende måde linke til modelfly, da der med garanti også er andet, der styres via radio. Der er også et svagt punkt ved referencerne, da f.eks. RC benyttes om mange andre ting end RadioControl. Så laver man en flertydig side.
Med venlig hilsen Jørgen 23. sep 2004 kl. 10:25 (CEST)

DK5 kategorisering[redigér wikikode]

Jeg har ikke helt forstået det med DK5 kategorisering, men det er vist ikke meningen at de skal tildeles på artikel niveau. - Jan 17. aug 2005 kl. 14:58 (CEST)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 3. jun 2008, 04:19 (CEST)