Diskussion:Falsters Minder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Museum Obscurum)
Spring til navigation Spring til søgning

Var?[rediger kildetekst]

Indledningen til artiklen "Museum Obscurum (tidligere) Falsters Minder var..." forekommer mig noget forvirrende. Museum Obscurum eksisterer stadivæk eller..? --Hjart (diskussion) 12. aug 2021, 16:21 (CEST)

Hmm.. Ja det er rigtigt. Ifølge teksten står der at den nromale kulturhitsoriske udstilling blev pillet ned i 2017, men Museum Obscurum er ifølge deres hjemmeside på adressen nu. @SchillingHenrik: jeg antager, at du har forbindelse til museet, så har du en forklaring? Der skal ikke oprettes en ny artikel om Museum Obscurum, hvis museet blot har skiftet navn og ændret udstilling. Så må det beskrives i historieafsnittet. Mvh. Toxophilus (diskussion) 12. aug 2021, 20:57 (CEST)
Så vidt jeg forstår af teksten, så er Museum Obscurum og Falsters Minder 2 vidt forskellige størrelser, så for mig at se vil det være mere passende med separate artikler eller at flytte beskrivelsen af Museum Obscurum til Czarens Hus, --Hjart (diskussion) 12. aug 2021, 21:06 (CEST)
Ok, hvis Museum Obscurum kun er en midlertidig udstilling, har beskrivelsen for mig at se ikke noget at gøre i artiklen her. Den bør i stedet flyttes til Czarens Hus.--Hjart (diskussion) 12. aug 2021, 21:51 (CEST)
Jeg retter op på forvirringen og laver en separat artikel for Museum Obscurum, som er en udstilling, der står i nogle år fremover. (jer ger stadig lidt usikker på, hvordan man svarer i tråden)
Mange tak. Indtil du bliver mere fortrolig med Wikipedia er det iøvrigt fint bare at svare :-). --Hjart (diskussion) 12. aug 2021, 22:02 (CEST)