Diskussion:Museumscenter Aars

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Placering af infoboks[rediger kildetekst]

Praksis for infobokse er, at de bliver placeret som det første i artiklen Det er med til at gøre det nemt og overskueligt at udtrække centrale oplysninger om emnet, hvilket var årsagen til, at jeg placerede den øverst i artiklen i første omgang. Billederne af Johannes V. Jensen og Skarpsallingskarret hører mere naturligt til i afsnittet om museets udstilling og bør ikke stå før en infoboks. Et billede af selve museet ville dog pryde infoboksen udmærket. Mvh. Toxophilus (diskussion) 10. dec 2013, 16:06 (CET)

Hej. Der findes ikke billeder af Museeumscenter Aars på wiki commons. Desværre. Et 'multi image' burde kunne indlejres i en fakta-box. Hvis ikke er fakta-box skabelonen for ringe og bør forbedres. Jeg har iøvrigt bemærket mig den ringe kvalitet af indtil flere box-templates på den danske wiki. Der bør gøres en indsats på området. De fleste boxe har allerede en pendant på den engelske wiki og skal derfor ikke opfindes på ny. Det burde ikke være et uoverkommeligt arbejde. RhinoMind (diskussion) 10. dec 2013, 21:33 (CET)
Hvis du bor i nærheden, eller på anden måde har mulighed herfor, så kunne du selv tage et billede af museet og lægge det på Commons. Det er ganske nemt. Hvis du har den tekniske kunnen til at forbedre infoboksene, så ville det da være en god ide at ændre dem. Men nævn det lige på Landsbybrønden, da det kan være at andre bidragsydere har en mening eller kan komme med input. Hvad er det specifikt, som du synes, at der mangler? Toxophilus (diskussion) 10. dec 2013, 21:45 (CET)
Hej. Boxe. Jeg nævner det med box'ene på Landsbyen, for jeg kan ikke selv fixe dem på nuværende tidspunkt. Det jeg har haft bøvl med, er taxo-boxe til søer, skove og forskellige geografiske emner. Aktuelt er problemet jo selvfølgelig, at 'multi image's tilsyneladende ikke kan indlejres i box'en her på siden. Skal måske lige nævne, at jeg ikke insisterede på at have billedet før boxen, det opstod bare efter jeg forgæves havde fumlet med at indlejre billedet i boxen. Jeg samler lige problemerne sammen og poster dem til Landsbyen.
Wiki Commons. Jeg kender udmærket commons og ville blive glad hvis nogen kunne tage et billede. Kan man forøvrigt poste 'requests' af ønskede motiver til commons? Jeg ville da selv gerne tage billeder andre med sikkerhed kunne bruge f.eks., så det ville da være en god idé, man måske kunne starte op, hvis ikke det findes allerede? RhinoMind (diskussion) 11. dec 2013, 11:00 (CET)
Alt forladt med billedet. Jeg tror det mange gør er, at lave en fotomontage af flere billeder, som du f.eks. kan se det er gjort i artiklen om Blackpool. Det er muligt at requeste billeder på commons, og det gøres her. Mvh. Toxophilus (diskussion) 11. dec 2013, 21:15 (CET)
Tror nu vist at dette er et mere relevant link: Kategori:Billede savnes RhinoMind (diskussion) 28. maj 2015, 16:01 (CEST)[svar]
Ja det kan der nok være noget om. Det ville være godt, hvis en bruger kom forbi og knipsede et billede af museet. Toxophilus (diskussion) 28. maj 2015, 18:47 (CEST)[svar]

Anmodning om billede[rediger kildetekst]

Som diskuteret ovenfor, anmoder jeg hermed om billeder fra museet. Dets arkitektur skulle efter sigende være betydningsfuld, så det har flere grunde. Har anvendt denne kategori: Kategori:Bygningsbillede savnes RhinoMind (diskussion) 28. maj 2015, 16:10 (CEST)[svar]

Hej, Kontakt evt. mig på trk@vmus.dk. Så kan jeg nok skaffe noget. ThomasRuneKnudsen (diskussion) 9. jul 2017, 10:18 (CEST)
Hello. Tak for det. Det lader vist til at Bruger:PHansen har fixet det og indsat et billede af hovedindgangen nu. Super. RhinoMind (diskussion) 10. jul 2017, 21:18 (CEST)

Nyt navn[rediger kildetekst]

Hej.

Det lader vist til at navnet Aars Museum ikke bruges mere? I stedet bruges navnet Vesthimmerlands Museum, som også dækker over andre museer i regionen. Hovedsædet er dog tilsyneladende stadig i Aars. RhinoMind (diskussion) 28. maj 2015, 16:03 (CEST)[svar]

Vesthimmerlands Museum er det korrekte. Aars Museum, Museumscenter Aars, Cimbrermuseet er alle forældede betegnelser. ThomasRuneKnudsen (diskussion) 9. jul 2017, 10:17 (CEST)