Diskussion:Musikgenre

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Drastisk omorganisering[redigér wikikode]

Jeg har taget mig den frihed, at omorganisere genrerne til en forhåbentlig lidt mere overskuelig form. Jeg håber ikke jeg har trådt nogen over tæerne. Der er dog noget jeg ikke har kunnet kategorisere perfekt, hvilket har resulteret i et "diverse" afsnit. Det er ikke nogen perfekt løsning. Ret endelig! Envidere har jeg omdirrigeret artiklen genre, og kopieret meget af dens indhold hertil. jeg mente de var temmelig ens... Jens Egholm 10. sep 2005 kl. 15:34 (CEST)

Det er et problem med den klassiske musiks undergenrer, at flere af dem også er navnet på en periode i ånds- og kunsthistorien. Derfor har jeg rettet nogen af dem ved at føje -musik bagpå. Det viste sig, at der allerede var en artikel om renæssancemusik. Et par af dem må vist løses på en anden måde.--Mons1957 18. sep 2006 kl. 17:29 (CEST)

Findes det?[redigér wikikode]

Findes (Commercial)Ttrance eller er der et t for meget? --MGA73 4. aug 2008, 22:07 (CEST)