Diskussion:Mykorrhiza

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Mykorrhiza er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Mykorrhiza har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 20, 2014.
Stock post message.svg Huskeliste for Mykorrhiza: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Tak for din indsats med mykorrhiza-siden, Glenn. Jeg havde beklageligvis ikke tænkt på at undersøge, om der kunne være mere end én stavemåde (selv om jeg godt kendte til dem begge!).

Jeg vil også lære af, at du sætter væsentligt flere links ind i selve teksten.

Venlig hilsen

Sten 12. februar 2004 kl. 20:06 (CET)


Hej Sten

Tak for rosen.

Det hjælper at vi kan supplere hinanden - som regel forsøger jeg at finde flere anerkendte artikeltitler og almindeligt anvendte, men ikke anerkendte ord eller fraser som også sættes til at pege på artiklen.

Det betyder som regel, at størstedelen af referencerne bliver aktiveret og så kan de gennemgås og blive ændret hvis det er nødvendigt.

mvh Glenn 12. feb 2004 kl. 20:34 (CET)


PS:

Det kan virkelig betale sig at forsøge at finde f.eks. den engelske artikel og dennes sproglinks. Disse artikler er som regel opbygget over lang tid og har billeder, kategoriserede og navngivne artikler som direkte (link/"se også") eller indirekte ("hvad henviser hertil") har reference hertil.

mvh Glenn 12. feb 2004 kl. 20:45 (CET)

Meget snæver artikel[redigér wikikode]

Den burde nok starte med at beskrive hvor mange typer mykorrhiza der findes (ekto, arbuskulær, ericoid og orkidé). Herefter en meget kort gennemgang af de enkelte typers økologi (det er som regel det der interesserer folk). Det ser ud som om, at der tages udgangspunkt i artiklen fra Økologisk Atlas, der ikke er ret god (så vidt jeg husker indeholder den endda enkelte deciderede fejl) og beskriver primært typen arbuskulær mykorrhiza.

Jeg stiller mig gerne til rådighed med yderligere oplysninger

Mvh

Jock Nielsen


Hej Jock

Du er meget velkommen til at forbedre artiklen ved at tilføje, rette, omstrukturere osv. efter behov. Det er den måde Wikipedia fungerer på: Nogen starter en artikel som så gradvist udbygges efterhånden af andre med viden om området. Vær ikke bange for at lave tekniske fejl. Det er selvfølgelig en fordel hvis du så vidt muligt følger vores Wikipedia:Stilmanual og andre vejledninger som der henvises til fra Skribentportalen, men det vigtigste er det faglige indhold. Der skal nok komme andre forbi og tilrette stil mv. om nødvendigt.

Mvh. Byrial 10. dec 2004 kl. 18:09 (CET)

Spændende artikel. virkelig fin. Ville gerne stemme for, at den er lovende, men aner ikke, hvordan man gør.--Sterhard (diskussion) 19. apr 2014, 22:56 (CEST)