Diskussion:NJORD - New Nordic Music Biennale

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg kan til en vis grad følge tanken om, at artiklen er lidt reklamepræget, men da der er tale om et offentligt kulturarrangement, synes jeg, vi kan strække os lidt længere, end hvis det var et kommercielt foretagende. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. okt 2017, 16:13 (CEST)

Jeg markerede som reklame ud fra formuleringerne (i den daværende version), der lyder som noget, en marketingperson har skrevet, fyldt med buzzwords: "Københavns biennale" (frem for arrangørernes egen), "tværkunstneriske", "stiller skarpt", "anerkendte" osv., alt sammen uden andre kilder end deres egen hjemmeside. I mellemtiden er nogle af dem blevet pillet ud, så efterhånden er det blevet bedre. Derimod er jeg ikke enig i, at det har den store betydning, om det er privat eller offentligt finansieret; i begge tilfælde er der tale om, at reklamekonsulenter bliver betalt for at skrive tekster, som derefter udgives for at være en leksikonartikel i Wikipedia, hvilket vi bør bekæmpe eller som her skære til, så det bliver bedre. Vh. SorenRK (diskussion) 6. nov 2017, 11:13 (CET)
I øvrigt skal man lægge mærke til, at det er en biennale, der foreløbig kun har været afholdt én gang, så artiklens omtale af, hvordan "de gør" løbende, skal tages med et gran salt. Vh. SorenRK (diskussion) 6. nov 2017, 11:19 (CET)
Ja, det er selvfølgelig lidt prætentiøst at kalde noget en biennale, men den næste udgave ser ud til at være pænt på vej planlægningsmæssigt. Men tak for feedbacken og redigeringen; jeg tror, at det nuværende niveau er ganske fornuftigt. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. nov 2017, 11:42 (CET)