Diskussion:Natalie North

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Natalie North

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Medic har markeret artiklen med {{Notabilitet}}, men har glemt at oprette sletningsforslaget. --Henrik (heb) 11. jan 2011, 16:43 (CET)

  • Slet - Hvor er de specielle meriter? --Arne (Amjaabc) 11. jan 2011, 19:27 (CET)
  •  Kommentar - Sletteforslaget er oprettet på baggrund af en meget kort artikel, der ikke forventes at kunne udviddes nævneværdigt. Tillige er der ingen indikation af, at denne skuespiller har gjort andet end at passe sit arbejde. Derfor mener jeg fortsat (jf. Kriterier for biografier) at artiklen ikke er notabel, og bør slettes. --Medic (Lindblad) 14. jan 2011, 20:14 (CET)
  • Behold - fx pga. hovedrollen i Jane Bomb 2: Thunderpussy, en af årtiets største skandinaviske film i genren. Lyt ikke til den gennemført intetvidende Medic! --Fyldepennen 15. jan 2011, 17:48 (CET)
 Kommentar - Det ville jo hjælpe en del, hvis det fremgik af artiklen og ikke blot af en kommentar her. Hvis der så oven i købet var en eller anden kilde til indikation af, at den film faktisk er så bemærkelsesværdig, som du hævder, kunne jeg måske overbevises. Men det er ikke nok med links - det skal kunne læses direkte i en artikel på Wikipedia, hvorfor den har sin berettigelse. --Arne (Amjaabc) 17. jan 2011, 18:24 (CET)
Konklusion:
Der er ikke en majoritet af tilhængere for sletning. Beholdt. --Henrik (heb) 19. jan 2011, 12:22 (CET)

Anden omgang 2013[rediger kildetekst]

Beholden af fyldepennen var bestående af de specielle personangreb. Perosnen bag artiklen har selv censureret den, hvilket jeg ikke ser hvorfor det ikke skal føjes i øvrigt. Intet der tyde rpå notabiliteten som Arne skriver. --Trade (diskussion) 1. jul 2013, 21:53 (CEST)

  • Behold - Er enig med det som Fyldepennen skrev i 2011, hun har haft hovedrollen i Jane Bomb 2: Thunderpussy, som åbenbart var en var en stor film, og bare at at være kendt som pornoskuespiller syntes jeg også gør at hun bliver notable. --Simeondahl (diskussion) 1. jul 2013, 22:08 (CEST)
Konklusion:
Ikke opbakning til sletning.Pugilist (diskussion) 6. jul 2013, 16:40 (CEST)