Spring til indhold

Diskussion:Natasha

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Film Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Natasha

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Medic har markeret artiklen med {{Notabilitet}}, men har glemt at oprette sletningsforslaget. --Henrik (heb) 11. jan 2011, 16:44 (CET)

  • Neutral - En imponerende række film, men det er sådan set alt - hælder til slet. --Arne (Amjaabc) 11. jan 2011, 19:29 (CET)
Konklusion:
Der er ikke en majoritet af tilhængere for sletning. Beholdt. --Henrik (heb) 19. jan 2011, 12:22 (CET)
Nu ved jeg godt at man ikke skal kommentere allerede "afgjorte" afstemninger, men jeg syntes at Bruger:Heb har været alt alt for hurtigt ude med egen konklusion i en lang række tilfælde i dette arkiv. Jeg har aldrig oplevet at afstemninger er afgjort på præcis én uge, og kun med en eller 2 stemmer- Jeg vil opfordre til at afstemningerne fortsætter, indtil flere brugere har været forbi med deres synspunkt på sletning. --Pixi Uno 24. jan 2011, 13:52 (CET)

Anden omgang 2013[rediger kildetekst]

Ikke andet end en række film. En af hendes bekendte har tidligere censureret hendes navn fra artiklen, ligesom de eneste kilder i artiklen er spamlinks. Der var ikke rigtigt nogle for eller imodargumenter sidste gang. --Trade (diskussion) 1. jul 2013, 21:45 (CEST)

  • Behold - med alle de film Natasha har være med i (18 film) så syntes jeg at hun er kendt nok til at blive på Wikipedia. --Simeondahl (diskussion) 1. jul 2013, 22:12 (CEST)
Konklusion:
Heller ikke stemning for sletning i anden omgang. Artiklen beholdes (igen). Pugilist (diskussion) 7. jul 2013, 12:15 (CEST)