Diskussion:Nekromantik

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har fjernet men der er gode Nekromancere der bruger deres kræfter til at hjælpe levende i kontakt med deres afdøde familie/venner. - den lugtede lige lovlig meget af clairvoyance, hvilket næppe kan siges at være det samme. --Lhademmor 12. dec 2006 kl. 16:30 (CET)

Det er en fuldstændigt håbløs artikel; de ansvarlige forfattere synes at have deres viden primært fra rollespil eller fantasyromaner. Hjælp fra en person med seriøs viden om emnet er hårdt tiltrængt! --Cineclopedia 29. okt 2007, 04:12 (CET)

Hmm, der står lidt men ikke meget i f.eks. "Trolddom" af Jens Laigaard udgivet af Borgen. TherasTaneel (diskussion) 5. jul 2013, 18:52 (CEST)


Artiklen bør omdøbes Artiklen burde omdøbes til nekromantik. / --Asathoor (diskussion) 14. jul 2013, 22:45 (CEST)

Ja, det er jeg enig i. Dertil virker det underligt, at man afvækslende staver ordet med "k" og "c" ned gennem artiklen...Ordet er oprindeligt græsk, og der har de slet ikke bogstavet "c"! Venlig hilsen Kvent


Fjernet fra indledning - Jeg fjernede dette fra indledningen: "En nekromantiker er en person, der behersker den såkaldte nekromantik, som er evnen til at tale med de døde og kommandere med dem. " Begrundelse: de efterfølgende linjer giver en mere præcis definition af termen. Måske kan de fjernede linjer bygges ind i fantasy-delen af artiklen.(Skrev Asathoor (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)