Diskussion:Nelson Mandela

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Sydafrika Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sydafrika, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sydafrikarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Semibeskyttet[rediger kildetekst]

Jeg har semibeskyttet artiklen, da den redigeringerne på artiklen næsten udelukkende var hærværk (i de sidste par måneder). --Masz () 16. jun 2009, 21:11 (CEST)

Elefantordnen[rediger kildetekst]

Hvorfor står Nelson Mandela som Ridder af elefantordnen? (Skrev 2.110.130.195 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Vel fordi han fik tildelt elefantordenen i 1996. --Madglad (diskussion) 16. maj 2016, 13:10 (CEST)Reply[svar]