Diskussion:Netstationen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Begrundelse for reklame[rediger kildetekst]

Følgende passus er slettet fra selve artiklen:

Redigeret 1. juni 2007 af Pihe - ejer af www.NsExtra.dk

Artiklen er præget af reklamesprog. Muligvis kan en af de ældre versioner bruges som grundlag for en NPOV-artikel, men i sin nuværende form hører artiklen ikke til på wikipedia. --JGC 1. jun 2007, 10:47 (CEST)

Sikke noget vrøvl - wikipedia er en virtuel encyklopædi, hvis fokusering går på at kunne give informationer om stort set alt. Ergo bør alle informative opslag kunne godkendes? (skrev 80.161.181.5 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Nej. Det er et grundlæggende krav for alle artikler, at de skrives ud fra et neutralt synspunkt. Desuden skal Wikipedia overholde f.eks. injurielovgivningen, straffeloven og ophavsretsloven. Så "alle informative opslag" godkendes ikke. --|EPO| 6. jun 2007, 17:29 (CEST)
I øvrigt er jeg enig i JGC's betragtninger. --|EPO| 6. jun 2007, 17:55 (CEST)
For mig er det svært at se, at artiklen ikke skulle forholde sig neutralt? (skrev 80.161.181.5 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Bare for at tage en formulering, som skærer i øjnene "her sker der altid noget". Det er blot ét eksempel på et sprog, der lyder mere som en tv-reklame end en saglig og nøgtern encyclopædi. Det er sørgerligt, at du ikke selv kan se det.--Brandsen 10. jun 2007, 23:43 (CEST)
Hvorfor kan artiklen ikke bare blive rettet til (gjort mindre subjektiv), i stedet for at blive slettet? (skrev 80.166.56.202 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Det kan den da også udmærket. Hvis du læser hvad der står i boksen {{reklame}}, fremgår det netop at artiklen ønskes slettet eller omskrevet. Hvis du har mod på at omskrive den til NPOV, er du mere end velkommen. -- JGC 11. jun 2007, 08:57 (CEST)

Reklame > POV[rediger kildetekst]

Jeg har erstattet {{reklame}} med {{POV}} da debatten på WP:SDBS viste stemning for en omskrivning, men ikke en sletning. Begrundelsen for POV svarer til den førnævnte om reklame - artiklen omtaler websitet i meget rosende vendinger uden at give kilder til den megen ros. -- JGC 20. jun 2007, 23:40 (CEST)

Uencyklopædisk[rediger kildetekst]

Nu har jeg fjernet ca. 4 kb irrelevant/uencyklopædisk information. Synes selv det pyntede gevaldigt. Hvis nogen har mod på det, så skulle artiklen være noget mere overkommelig at rette til nu. Men det bør nok også være nogen, der har tilstrækkeligt med indsigt i emnet til at skelne skidt fra kanel. I mine øjne er temmelig meget af det skidt. Så hvis jeg går i gang, ryger stort set hele den nuværende artikel. --|EPO| 1. jan 2008, 18:12 (CET)

Slet[rediger kildetekst]

Nu, har artiklen sådan set været ren reklame, i godt 6 år, nu uden jeg har fundet, en brugbar version i historikken. Tror, i ikke godt at den kan slettes, for reklame og tætpå, og ikke for notabilitet, som foreslået på sletningsforslaget?