Netstationen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Netstationen er en ungdomschat, som er bygget op omkring at være en 2D-chat. Chatten har eksisteret siden 1996, hvor flere forskellige virksomheder har haft ejerskab over selve Netstationen. Du kan på chatten oprette din egen personlige bruger, som du kan købe ting og tøj til. Du kan desuden også få dig en lejlighed, som du kan indrette, når du har været aktiv på chatten i 50-timer.

Chatten er i dag drevet af frivilligt arbejde.

Et nyt produkt er under udvikling, da Netstationens godt 20 år gamle koder, er et kæmpe rod, og skrevet i forældet kodesprog.

Ejere[redigér | redigér wikikode]

Netstationens genåbning[redigér | redigér wikikode]

Netstationen genåbnede d. 24. februar 2012 kl. 18:00 med stor succes og aktivitet.

Ansatte 17. marts 2021[redigér | redigér wikikode]

David (Ejer/Grafiker)

Nikolaj (Grafiker)

Gizmo (Grafiker)

Mar (Grafiker)

Mr Dymo (Udvikler)

Alt arbejde på Netstationen er frivilligt. Det betyder også at brugeroplevelsen på chatten er derefter. Brugerne skal ikke forvente at superbrugerne bruger alt deres tid derinde, men at de arbejder efter bedste evne i deres fritid.

Netstationen består primært af grafikere, så størstedelen der udkommer er nyt grafisk materiale.