Netstationen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Netstationen er et website, som er opbygget som en 2D-chat. Chatten har været eksisterende siden 1996, hvor flere forskellige virksomheder har haft ejerskab af Netstationen. På Netstationen har du mulighed for at oprette din egen personlige bruger, hvor du kan købe tøj og ting til din bruger, få din egen lejlighed og indrette den, som det passer dig.

Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe dig et VIP medlemskab for rigtige penge, og hermed få ekstra forskellige features som kun VIP medlemmer har ret til. Før i tiden blev netstationen mest brugt af mindreårig, og man skulle hermed have sine forældres accept på, at man måtte chatte online med andre børn og unge mennesker.

I dag er Netstationens brugerbetingelser opsat til minimum 15 år. Dette blev ændret, eftersom flere og flere unge mennesker og voksne i alderen fra 15-30 benytter sig af Netstationen. Heri ville man også kunne lade brugerne kunne chatte om flere forskellige ting.

Netstationen er blevet opgraderet igennem de 21 år, den har eksisteret, og der er på nuværende tidspunkt sat stor fokus på en ny version af Netstationen, også kaldet, version 3.0. Chatten er på nuværende tidspunkt bygget i ASP-kodning, og dette giver hermed nogle komplikationer omkring bugs og server-hastigheder. De frivillige ansatte på Netstationen forsøger derfor at kode en ny chat, som skal kunne køre i PHP - Dog i samme stil, som vi kender Netstationen.

Ejere[redigér | redigér wikikode]

  • Apr. 1997 Netstationen A/S (Henrik Leschly)
  • Okt. 1999 Scandinavia Online (SOL)
  • Jan. 2001 Eniro
  • Jul. 2005 Ncom/TV 2
  • Maj. 2007 Mediaprovider Scandinavia AB
  • Juni. 2009 Testhouse[1].
  • Maj. 2017 Netstationen / David Jensen

Netstationens genåbning[redigér | redigér wikikode]

Efter TestHouses overtagelse af Netstationen blev Netstationen til en flash chat, dog uden succes. Fredag d. 24 februar 2012 åbner Netstationen igen, som det var, før det blev til en flash chat, med succes. I 2015 blev det offentliggjort at man ville fjerne java fra chatten, og kører uden om det efter næsten 20 år.

Ansatte[redigér | redigér wikikode]

David

Nikolaj

Gizmo

Mar

Mr Dymo

Ansatte på Netstationen arbejder frivilligt og får dermed ikke løn for sit arbejde, men arbejder frivilligt for at holde Netstationen oppe som en af de eneste tilbageværne site fra ældre tid. Alt overskub i virksomheden går til at forbedre server og vedligeholde af systemet