Diskussion:Ninna Hedeager Olsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ping Dipsacus fullonum[rediger kildetekst]

@Dipsacus fullonum: Jeg er tilbøjelig til at tilbagestille din redigering, som modstrider de oplysninger, der har været fremme i medierne tidligere i forløbet. Ninna H Olsen anklagede jo netop sin angivelige elsker for voldtægt, det var ikke den pågældende kvinde (som havde kysset hele aftenen med den frikendte), der ønskede anmeldelse. Og sagen er nu afsluttet med frifindelse i Landsretten. Jeg har ikke tid til at finde kilderne de næste dage, men de ligger utvivlsomt tilgængelige på i-nettet endnu. --Madglad (diskussion) 17. jan 2020, 08:47 (CET)

Det fremgår ikke af den kilde som Bruger:Danisheditor indsatte i går. Hvis der er andre pålidelige kilder som siger at det var Olsen som anmeldte den nu frifundne person, så find og indsæt de kilder før du tilbagestiller. Vi kan ikke skrive noget i denne sag som ikke dækkes af pålidelige kilder jf. WP:BLP. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. jan 2020, 09:39 (CET)
Der er utallige kilder, der beskriver sagsforløbet, hvis man søger tilbage til sagens start, men som sagt, min tid er begrænset de næste dage. /Madglad (diskussion) 17. jan 2020, 09:51 (CET)
Det er muligt, men du kan ikke skrive det uden at bruge en af disse "utallige" kilder. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. jan 2020, 09:58 (CET)

Nina Hedeager Olsen[rediger kildetekst]

Besynderligt at ukorrekte oplysninger, som var koorigeret, allerede efter 5 minutter (fem min) blev rettet tilbage til forkerte oplysninger?

84.238.111.29 5. jul. 2023, 22:58 (CEST)[svar]

Ja. Det drejer sig om disse redigeringer. Oplysningerne er velkendte og korrekte. Husk dog at angive kilder. Hjart må forklare, hvorfor han har misbrugt tilbagerulningsværktøjet og fjernet oplysningerne uden begrundelse. --Madglad (diskussion) 6. jul. 2023, 07:11 (CEST)[svar]