Diskussion:Ole Hyltoft

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):
  • Ole Hyltoft (18. december 2012). "Stol nu ikke på Wikipedia". Politiken. Kritik af Wikipedias beskrivelse af ham selv.

Hej igen

Følgende passager fra 'Islamkritiker' er fjernet - jf. argumenter nederst

Kritikere af Hyltoft har bl.a. hævdet, at han overdriver antallet af muslimer i Danmark. Hyltoft har flere gange sagt, at der i Danmark findes 300-500.000 muslimer. Det korrekte tal anslås at være omkring 200.000.

Hyltoft er ikke længere medlem af Socialdemokraterne, men har i de senere år færdedes i det højreorienterede miljø. Dels var han i 2006 taler ved Den Danske Forenings årsmøde, dels er han udpeget til DRs bestyrelse af Dansk Folkeparti. Hvorvidt han er medlem er uvist, men han har udtalt i en gæstetale på partiets landsmøde i 2005, at han anser dets tone 'smuk' <ref>http://www.danskfolkeparti.dk/cgi-files/mdmgfx/file-53-22531-9343.pdf</ref>.

Nicolaj


Hej Phoenix




Tak for input til artiklen.Beklager at jeg ikke er vendt direkte tilbage til dine kommentarer. Det er første gang jeg skriver i Wikipedia, og jeg skal lige vænne mig til diskussionsfora osv.

Med hensyn til artiklen vil jeg umiddelbart kaste mig over den lay-out mæssige og indholdsmæssige opstramning - jf. de generelle retningslinjer for wikipedia.

I "Islamkritiker" er der tre konkrete fejl.

1. Ole Hyltoft (OH) er ikke medlem af DF.

2. OH har ikke talt på Den danske Forenings årsmøde i 2006.

3. 200.000 muslimer i Danmark er ikke "det korrekte tal".

Der findes ikke noget officielt tal. Men da man til de små 200.000 indvandrede muslimer i statistikken, skal lægge børn og børnebørn af de muslimer, der er blevet danske statsborger og som derfor ikke længere registreres som muslimer, skønt de naturligvis er det, får man et tal på ca. 400.000.

På baggrund af fejlene mener jeg at afsnittet bør udgå. Afsnittet virker ensidigt kritisk over for OH, og derfor et brud på NPOV.

Nicolaj

Jeg har nu omskrevet afsnittet en smule. Man behøver ikke slette information, der ikke er neutral, ofte er en lille omformulering det eneste, som påkræves. Tak for dine bidrag, i øvrigt! --PhoenixV 29. jul 2007, 14:14 (CEST)

Hej PhoenixV Ok - 'point taken'. Nicolaj


Ole Hyltoft har i et e-brev over for mig her til formiddags afkræftet at han skulle have været taler ved Den Danske Forenings årmøde eller have færdedes "i det højreorienterede miljø". De fejlagtige oplysninger, hvis formål synes at være at stille Hyltoft i et dårligt lys, er derfor fjernet. --Ahk 30. jul 2007, 15:51 (CEST)

Er POV-skabelonen stadig aktuel? --PhoenixV 30. jul 2007, 15:56 (CEST)


Årstalsverificering[rediger kildetekst]

Der står, at Ole Hyltoft blev cand.mag. i 1954. Dette forekommer usandsynligt, da han i givet fald kun var 19 år gammel, og i den alder tager man studentereksamen.
--Hans Christophersen 28. jun 2008, 00:15 (CEST)

Exit POV og rettelser i øvrigt[rediger kildetekst]

Afsnittet om islamkritikken var meget stort i forhold til omtalen af hans øvrige skriverier. Jeg har fjernet det mest udokumenterede og flyttet det op under afsnittet "Skribent". Jeg kan godt huske omtalen omkring tonen i DF og at den var smuk. Den blev sagt umiddelbart efter at der havde sunget. Som afsnittet stod fremstod det som en underbygning af teksten om kritik af islam og det synes jeg ikke det kunne bære. Da han også har skrevet om andet synes jeg, at lidt af det burde nævnes.

Jeg har i øvrigt lavet lidt smårettelser.

Det var i øvrigt ikke mig, der havde sat POV på og ingen havde fjernet den. Det tolker jeg som om, at der var flere der mente, at artiklen nok ikke var helt fair før. Håber det er blevet bedre nu :-D --MGA73 20. sep 2008, 22:40 (CEST)