Diskussion:Olof Palme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Artiklen Olof Palme har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 1, 2022.

Huskeliste for Olof Palme: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Kan ikke have mødt Gandhi i 1988, da Olof døde i 1986. Må være en fejl?

Ja, det var en fejl. Mødet var i 1986. Tak for rettelsen. — Fnielsen 16. jan 2012, 00:10 (CET)

Fru Palmes navn[rediger kildetekst]

@Økonom: Din redigering fra Lisbet til Lisbeth stemmer ikke overens med de fleste autoritative kilde. — Fnielsen (diskussion) 8. dec 2018, 20:32 (CET)

Hvad er det for autoritative kilder, du tænker på? Jeg kom selv på et tidspunkt i tvivl, da jeg indså, at man på flere sprog inkl. svensk i en del tilfælde møder stavemåden uden h; men svensk wiki's artikel hedder dog Lisbeth Palme, og på samme måde staves navnet i de fleste kilder til den pågældende artikel - inklusive den dødsannonce, som hendes sønner har indrykket, og som den svenske artikel også henviser til. Så jeg tænker, at Lisbeth er det mest korrekte. mvh --Økonom (diskussion) 8. dec 2018, 20:56 (CET)
Det er interessant med h-et. Jeg havde ikke set dødsannoncen. Jeg støtter mig til en søgning på Internettet for "Lisbeth Palme" og "Lisbet Palme" hvor aviserne normalt skriver uden h. Bogen "Underbara dagar framför oss" skriver også uden h. — Fnielsen (diskussion) 9. dec 2018, 00:30 (CET)