Bruger:Økonom

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

  Jeg er startet som wikipedianer i juni 2013. Som brugernavnet antyder, interesserer jeg mig især for økonomi og dermed indholdet af de økonomiske artikler på Wikipedia, og i starten koncentrererede jeg mig om at arbejde indenfor dette emne. Jeg har bl.a. oprettet forskellige grundlæggende opslag om almindeligt anvendte begreber indenfor økonomi. Jeg har også bidraget til nogle af biografierne om Nobelprismodtagerne i økonomi.

  Efterhånden har min interesse bredt sig til andre emner og den almindelige vedligeholdelse af dansk Wikipedia. Jeg blev patruljant på sitet i 2017 og administrator i 2020. Jeg redigerer og afpatruljerer ikke mindst artikler, der omhandler samfundsvidenskab, samfundsforhold generelt samt kultur.


  Wikipedia Administrator.svgDenne bruger er administrator på den danske Wikipedia. (verificer)  Skulderklap o.l.[redigér | rediger kildetekst]

  Society barnstar 2.png Samfund-Barnstar
  Som påskønnelse af dine mange nye artikler om emner inden for økonomi. Mvh. Urbandweller (diskussion) 4. feb 2014, 23:03 (CET)


  Rosetta Barnstar.png Rosette Barnstar
  Tildeles for flotte oversættelser som supplement til store evner udi gættekonkurrence --Ramloser (diskussion) 8. jun 2018, 22:55 (CEST)


  Society barnstar 2.png Samfunds-Barnstar
  Tildeles for en seriøs, målrettet og utrættelig indsats med at dokumentere væsentlige samfundsforhold Ramloser (diskussion) 4. jan 2019, 19:27 (CET)


  Editors Barnstar.png Redigerings-Barnstar
  For en god indsats med at omskrive POV-artikler i forbindelse med månedens tema august 2021. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 1. sep 2021, 08:43 (CEST)


  WikiDefender Barnstar.png Ridder af Wikipedia-Barnstar
  Hermed kåres du som Ridder af Wikipedia for i den grad gennem stadigt opsyn og tålmodige bidrag til diskussioner at sikre kvaliteten, neutraliteten og verificerbarheden af denne encyklopædi. Eldhufvud (diskussion) 29. okt. 2022, 11:59 (CEST)