Bruger:Økonom

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg er startet som wikipedianer i juni 2013. Jeg interesserer mig, som brugernavnet antyder, især for økonomi og dermed indholdet af de økonomiske artikler på Wikipedia. Jeg arbejder bl.a. på at oprette grundlæggende opslag om almindeligt anvendte begreber indenfor økonomi. Jeg har også bidraget til nogle af biografierne om Nobelprismodtagerne i økonomi.


Wikipedia Administrator.svgDenne bruger er administrator på den danske Wikipedia. (verificer)Skulderklap o.l.[redigér | rediger kildetekst]

Society barnstar 2.png Samfund-Barnstar
Som påskønnelse af dine mange nye artikler om emner inden for økonomi. Mvh. Urbandweller (diskussion) 4. feb 2014, 23:03 (CET)


Rosetta Barnstar.png Rosette Barnstar
Tildeles for flotte oversættelser som supplement til store evner udi gættekonkurrence --Ramloser (diskussion) 8. jun 2018, 22:55 (CEST)


Society barnstar 2.png Samfunds-Barnstar
Tildeles for en seriøs, målrettet og utrættelig indsats med at dokumentere væsentlige samfundsforhold Ramloser (diskussion) 4. jan 2019, 19:27 (CET)


Editors Barnstar.png Redigerings-Barnstar
For en god indsats med at omskrive POV-artikler i forbindelse med månedens tema august 2021. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 1. sep 2021, 08:43 (CEST)