Diskussion:One Direction

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen One Direction

Artikel-regler

Forstår ikke fjernelse af flere kilder i denne artikel? Hvad er grunden til at de fjernes? For min stikprøvekontrol viste da ikke nogen decideret fejl med kilderne? mvh Tøndemageren 6. jul 2012, 22:18 (CEST)

Har tilbageført samtlige fjernede kilder i indledningen, indtil en grund gives for sletningen af disse. mvh Tøndemageren 6. jul 2012, 22:38 (CEST)
Sådan som jeg har læst det på engelsk wiki, (under en evaluering af dens kandidatskab til GA) var begrundelsen, for at antallet af kilder i bl.a indledningen skulle skæres ned, var at der var så mange at det gjorde artiklen ulæsbar. Om, det også har samme virkning og gør artiklen mere/mindre læsbar på dansk, er jeg lidt usikker på. Synes du det påvirker læsbarheden? Mvh. --Trade (diskussion) 6. jul 2012, 23:02 (CEST)
For det første synes jeg ikke at kilder har indvirkning på læsbarheden. For det andet synes jeg, at kilder er en vigtig del af enhver artikel, især når der er konkrete påstande, såsom markedsværdien. For det trejde, behøver vi her på da.wiki ikke at gøre som de gør på en.wiki. Som udgangspunkt mener jeg at kilderne skal være der, da det er påstande der fremføres. Såfremt der ikke skal være kilder i indledningen, ser jeg en omskrivning af indledningen som eneste reelle mulighed, og samtidig føre den information der nu er i indledningen over i andre afsnit. Sidstnævnte kan meget vel gøres alligevel, da det på mig, virker mærkeligt at en artikel om et band der startede i 2010, starter med et afsnit der hedder "Historie: 2012-nu". mvh Tøndemageren 8. jul 2012, 15:36 (CEST)

Semibeskyttelse[rediger kildetekst]

Mon ikke snart det er tid, til at få beskyttet artiklen i et stykke tid? Den har godt nok været udsat for meget hærværk her på det sidste. --Pelle Hansen 6. sep 2012, 19:01 (CEST)


Endnu en semibeskyttelse er for nylig udløbet, og vandalerne er allerede i gang igen. Måske det burde overvejes at semibeskyttet artiklen på en længere basis, da det ser ikke ud til, at vi kommer til at slippe for den store mængde vandalisme denne artikel bliver udsat for, før One Direction bliver erstattet af nogle andre. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 27. nov 2012, 00:01 (CET)