Diskussion:Oscar Pistorius

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Test af Skabelon:Kilde nyheder[rediger kildetekst]

Der er konstateret visse problemer med nævnte skabelon. Denne artikel har vist problemerne, og vil i de kommende dage blive brugt til at afdække problemerne. Læs Skabelondiskussion:Kilde nyheder, og hjælp meget gerne til.

Af hensyn til arbejdet er det vigtigt at kunne sammenligne parametrene til skabelonen mellem artiklens versioner. Ret derfor ikke i linjeskift i skabelonens aktuelle parameterliste. Ret gerne selve parametrene, men forklar gerne hvorfor og med hvilket resultat i Skabelondiskussion:Kilde nyheder.

Ret gerne i selve teksten, i andre skabeloner, men lad være med at rette derfor ikke i linjeskift ved skabelonen eller i dens parameterliste. Tilføj gerne tekst, men undgå større omstruktureringer.

Svar helst ikke her på dette indlæg, svar i stedet i Skabelondiskussion:Kilde nyheder. Pft. Madglad (diskussion) 17. jul 2016, 02:02 (CEST)

@Madglad: Jeg synes at det er en meget dårlig ide at bruge en artikel til at eksperimentere og teste skabeloner. Jeg foreslår at du kopierer artiklen til en sandkasse i egen brugerrum til fortsat testning, og hurtigst muligt reetablerer artiklen. Mvh. Kartebolle (diskussion) 21. aug 2016, 18:57 (CEST)