Diskussion:Otto Hænning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Flyttet fra artikel af Nico (diskussion)

Jeg har før prøvet at tilføje forskellige steder, men noget går galt, fordi jeg ikke kender Wikipedia så godt. Men du som læser dette kan evt. skrive mere om Otto Hænning, som jeg fik privatundervisnings hos i 1960-1964.

De boede på Allegade, Frederiksberg 6, og han flyttede over på Nordre Fasanvej 70, hvor han underviste videre. Jeg var med til Gittes fødselsdag, hvor vi får lov at høre sangen "Ta Med Ud og Fisk", som hun skulle indspille i studiet dagen efter eller få dage efter fødselsdagen.

Otto Hænning opdagede også "Søs", og gav undervisning. Hun er med i "Kampen Om Næsbygaard" sammen med Susanne Buus. Otto udgav på eget pladeselskab sangen "Det er det jeg går og drømmer om", som han vistnok skrev.

Otto underviste på sine ældre dage i skolen, vistnok Ketteholm ved Kettegård Alle, for pensionister i vise sang. I en biografi skrevet og udgivet af Bjørkvig forlaget (Kunstnerkroen, Gilleleje), nævnes det, at han optrådte på Det Hvide Lam, Kultorvet, og at en tilhører var fast fan. Denne fan hed Oskar, og i biografien står en historie om Oskar og Paven. Denne historie ligger til grund for hele oplæget, der nu har ført til Ave Maria festivaller over hele verden. Der må ikke gøres reklame, men da du skal redigere dette, så kan du se mere på qbqbqbq.com og søge Ave Maria. Otto Hænning og Oskar var altså på en måde "kilden" til dette projekt.(Skrev 79.138.130.225 (diskussion • bidrag) 24. feb 2015, 18:09‎ . Husk at signere dine indlæg.)

slut flytning