Diskussion:Overlyshastighed

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa Rune, jeg kan se du lige har sat denne side op igen. Jeg vil lige påpege at den har været slettet én gang allerede, og at der nok ikke er nogen god grund til at have denne artikel. Allerførst, så står der i stilmanualen at man ikke skal lave artikler som er spørgsmål (også selv om man besvarer dem). Derefter er svaret på dette spørgsmål ukendt - vi har kun teorier, hvoraf relativitetsteorien er den mest akkepterede lige for tiden. Derfor kan dette spørgsmål blive til en sektion af en artikel om relativitetsteorien, da det er den teori vi bruger til at besvare dette spørgsmål.

Som sagt, vi har haft artiklen slettet af overstånde grunde en gang før. Jeg håber ikke du bliver fornærmet, Rune, det er ikke sådan ment :-)

-- Brother Dysk 14. maj 2005 kl. 03:24 (CEST)

Nu stammer spørgsmålsartiklen fra Wikipedia:Spørgehjørnet, og skulle - efter vanen der - have været anbragt i wikipedianavnerummet. Ikke helt logisk, men sådan blev det nu bare, og det synes jeg at vi skal blive ved med. Som det er blevet nu, vil artiklen overlyshastighed blive redigeret på almindelig vis og sandsynligvis blive omskrevet til artikelstil og derfor ikke umiddelbart fremstå som et svar på det spørgsmål, der linkes fra.--Jørgen 14. maj 2005 kl. 09:10 (CEST)
Hvad ned at klippe mit svar-afsnit ud fra denne artikel og eventuelt sætte det ind som en del af svaret på spørgsmålet? Jeg er enig i, at det ikke er særligt nuanceret, men børn/unge skal jo starte et sted. En henvisning til denne artikel er nok også på sin plads. --Rune Magnussen 14. jun 2005 kl. 16:52 (CEST)
Så har jeg tilrettet artiklen, så den efter min mening lever op til standarden på Wikipedia. --Gunner Poulsen 18. jan 2006 kl. 14:35 (CET)