Diskussion:Pædagogisk psykologi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Snævert emne[redigér wikikode]

Skabelonen "snævert emne" bør fjernes (http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%A6dagogisk_psykologi&oldid=2202182). Undersøgelser af indlæring i uddannelsessammenhæng er et selvstændigt felt indenfor psykologien med sin egen lange forskningstradition, og et af de vigtigste anvendte områder for psykologien. Se eksempelvis den engelske artikel. I Gads psykologileksion (2004) fylder opslaget fire sider. Pædagogisk psykologi er endvidere et selvstændigt (og obligatorisk) fag under psykologiudd. v. Københavns Universitet. mvh --Anders (ABC) 1. aug 2008, 17:02 (CEST)

Det afgærende er vel ikke, om der er tale om et selvstændigt emne, men om der er "gods" nok til en selvstændig artikel (ellers kunne det jo omtales under Psykologi. Nu mener jeg ikke, at det bare handler om at skrive en masse :-). Er det i øvrigt bevidst, at der ikke linkes til denne artikel på Psykologi i listen under "Andre psykologiske discipliner (alfabetisk)"? --MGA73 1. sep 2008, 22:14 (CEST)
Tjek psykologi-artiklen igen: linket til pædagogisk psykologi står i afsnittet "Anvendte discipliner" lige over "Andre psykologiske discipliner". Jeg har ovenfor anført flere grunde til, at emnet er værdigt til en selvstændig artikel - igen: se den engelske version, som i øvrigt har opnået prædikatet "god artikel". Jeg savner ærlig talt at se nogle kvalificerede begrundelser for det modsatte synspunkt? Forslaget om at artiklen skal slettes fremstår som grebet ud af den blå luft?? Hvorfor har artiklen overhovedet fået skabelonen "snævert emne"? mvh --Anders (ABC) 16. sep 2008, 15:08 (CEST)