Diskussion:Palnatoke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Untitled[redigér wikikode]

Som jeg forstår det, var Palnatoke også kendt som Toke Palnesøn, hvor Palne- var en bøjning(?) af Palle. --OleAndersen

Afklaring af stavnign af Toke Palnesen (den korrekte / eller flere stavemåder).

samt

Det sidste står der ikke noget om hverken hos Saxo og i den islandske Jomsvikingesaga.


Hvad menes der med følgende afsnit[redigér wikikode]

Han havde også tvunget ham til at løbe ned ad bjerget Kullen. Denne historie er nok lånt fra en ældre svensk historie. Da det er for tåbeligt at stå på ski ned af Kullen, så hellere ned af et rigtig sneklædt bjerg hvor man kan gemme sig i den dybe bløde sne, ved foden. "

  • Hvem er det der løber ned af bjerget? Den engelske mener det er sønnen. De mener også at personen står på ski.
  • Hvorfor er det tåbeligt at løbe ned af Kullen?
  • Hvorfor skulle man gemme sig i den bløde sne?

Santac 30. nov 2005 kl. 11:17 (CET)

Vicestatsminister[redigér wikikode]

Du har anklaget mig for at have sat "ironiske" links i siden Danmarks vicestatsminister Dette vil jeg gerne have uddybet. nvh /jhp (skrev 83.89.116.106 (diskussion • bidrag) 9. maj 2009, 23:57. Husk at signere dine indlæg.)

Hej jhp
Du skal ikke umiddelbart regne med, at Bruger:Palnatoke vil læse denne kommentar, da du har skrevet den på diskussionssiden for den mytologiske skikkelse Palnatoke. Hvis du vil i kontakt med brugeren af samme navn, skal du skrive på Brugerdiskussion:Palnatoke. Jeg kopierer lige dette til den rigtige diskussionsside. Se i øvrigt min kommentar på din diskussionsside. Mvh. Arne (Amjaabc) 10. maj 2009, 00:43 (CEST)

Hr. Palnatoke[redigér wikikode]

Hvis du ellers lige du vil vågne op, så opfat, Palnatoke, at jeg aldrig, jeg gentager aldrig, har sat en vits ind i en link på wikipedia. Fat det Palnatoke! En undskyldning er stadig passende, mvh /jhp (skrev 83.89.116.106 (diskussion • bidrag) 10. maj 2009, 01:07. Husk at signere dine indlæg.)

Ja, undskyld jeg blander mig her, men må jeg ikke bede om en vis fattethed, om ikke i tonelejet, men så i ordvalget! Måske der var nogen, der lige skulle kigge på flg. side: WP:TRO. Venligst Harne 10. maj 2009, 08:28 (CEST)
Tak for lænken WP:TRO! Den kan vi alle sammen få brug for at vise til! --Kvent (diskussion) 6. jul 2012, 16:44 (CEST)